Aladdin (1992)

aladdin 1992 Aladdin, cersetor legendar, o intalneste accidental pe printesa Jasmine, aflata sub acoperire in oras, de care se indragosteste iremediabil.

Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Dragoste
Data aparitiei: 25 Noiembrie 1992 (Statele Unite)
Durata: 90 minute
Filmul de azi - Nota: 8.0/ 10


Regia si scenariul: Ron Clements, John Musker

Un film cu: Scott Weinger, Robin Williams, Linda Larkin, Jonathan Freeman, Frank Welker, Gilbert Gottfried, Douglas Seale, Charles Adler, Jack Angel, Corey Burton, Philip L. Clarke, Jim Cummings, Jennifer Darling, Debi Derryberry, Bruce Gooch.

Povestea: Aladdin, un baiat de strada, traieste intr-un orasel tare stresant, alaturi de prietenul lui, maimuta Abu. Atunci cand printesa Jasmine se satura sa stea numai in palat si sa suporte ordine de la toata lumea, decide sa plece in oras, sub acoperire. Astfel, ea isi acopera capul pentru a nu fi recunoscuta si pleaca in orasul in care il va intalni accidental pe strengarul Aladdin. Ghinionul baiatul este ca cel mai bun sfatuitor al sultanului, este Jafar, care are in minte numai planuri malefice, si propune ca Aladdin sa fie aruncat in temnita. In conditiile actuale, se pare ca nimeni si nimic nu o mai poate ajuta pe frumoasa printesa. Cu toate acestea, soarele va rasari si pe strada tanarului Aladdin, cand il va intalni pe duhul misterios al lampii, care ii va putea indeplini cateva dorinte, cu conditia ca acesta sa ii demonstreze ca are un suflet pur si de piatra.

Aladdin 1992 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->