Charlie si Fabrica de Ciocolata (2005)

charlie si fabrica de ciocolata 2005
Un tanar baiat castiga un tur de onoare intr-una din cele mai uimitoare fabrici de ciocolata din lume, fiind ghidat de catre un cofetar cu totul neobisnuit.

Gen: Aventura, Comedie, Familie
Data aparitiei: 5 August 2005 (Romania)
Durata: 115 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Tim Burton | Scenariul: John August | Cartea: Roald Dahl

Un film cu: Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly, Helena Bonham Carter, Noah Taylor, Missi Pyle, James Fox, Deep Roy, Christopher Lee, Adam Godley, Franziska Troegner, AnnaSophia Robb, Julia Winter, Jordan Fry, Philip Wiegratz.

Povestea: Charlie Bucket este un tanar baiat care provine dintr-o familie saraca, dar iubitoare. Tanarul si-ar dori foarte tare sa poata vizita fabrica de ciocolata a lui Willy Wonka, dar pentru asta, trebuie sa isi cumpere o ciocolata si sa spere ca inauntru va gasi biletul auriu care ii va permite intrarea. Cu putin noroc, acesta primeste un banut de la bunicul sau Joe, si cumpara un baton de ciocolata unde da peste tichetul care ii va oferi o excursie de vis, prin fabrica ciudatului Willy. Pe langa Charlie, din tur vor face parte si Veruca Salt, o tanara bogata si rasfatata; August Gloop, un baiat care este dependent de dulciuri; Violet Beuragarde, un campion in mestecatul gumei si Mike Teavee, un dependent de televizor si jocuri video. Impreuna, toti cei cinci, vor fi ghidati de Willy Wonka prin uimitoarea fabrica de ciocolata pe care nu a mai avut nimeni ocazia sa o vada pana acum. In timpul turului copiii descopera tot felul de Oompa Loompa, de piscine pline cu ciocolata, de ramuri si crengi facute din zahar si jeleu, de spiridusi lucratori la masinariile speciale de produs ciocolata. Ca tacamul sa fie complet, Willy Wonka le promite ca la sfarsitul turului, un mare premiu ii asteapta pe copii.

Charlie si Fabrica de Ciocolata 2005 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->