Extrem de tare și incredibil de aproape (2011)

Dupa ce tatal sau moare in incidentul de la 11 Septembrie, Oskar gaseste o cheie care ar putea dezvalui secrete neimaginate de nimeni.

Gen: Aventura, Drama, Familie, Mister
Data aparitiei: 20 Ianuarie 2012 (Statele Unite)
Durata: 129 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Stephen Daldry | Scenariul: Eric Roth | Romanul: Jonathan Safran Foer

Un film cu: Thomas Horn, Tom Hanks, Sandra Bullock, Zoe Caldwell, Dennis Hearn, Paul Klementowicz, Julian Tepper, Caleb Reynolds, John Goodman, Max von Sydow, Stephen Henderson, Lorna Pruce, Viola Davis, Jeffrey Wright, Hazelle Goodman.

Povestea: Oskar este un baiat in varsta de noua ani, foarte inteligent pentru aceasta etapa a vietii in care se afla. Calauza si sprijinul sau in viata s-au regasit mereu in persoana tatalui sau. Un eveniment nefericit face ca la data de 11 Septembrie 2001, tatal sau sa fie exact intr-unul din turnurile gemene si sa moara la scurt timp. Devastat si ingropat in amaraciune, Oskar isi recapata speranta atunci cand gaseste o cheie lasata in urma de tatal sau. Acesta stie sigur ca acea cheie va dezvalui secrete pe care nimeni nu le va crede si pe care nimeni nu si le-ar fi putut imagina vreodata. Cu cheia in mana si cu gandurile potrivite la el, Oskar pleaca intr-o aventura dramatica, in care va trebui sa afle totul despre tatal sau, dorind ca prin rezolvarea acestui puzzle real, sa pastreze vie amintirea tatalui sau.
Ce se va intampla cu baietelul atunci cand va intalni un batranel misterios in persoana bunicului si cum va reactiona el din punct de vedere emotional? Ramane sa vedeti intr-un film dramatic de exceptie, cu putine momente monotone, dar care este bine conturat.

Extremely loud and incredible close 2011 trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->