Gamer - Jocul supravietuirii (2009)

gamer jocul supravietuirii Intr-un viitor unde jocurile de strategie au luat-o razna, oamenii sunt transformati in sclavi si pusi sa se lupte intre ei, neavand controlul propriei vieti.

Gen: Actiune, SF, Thriller
Data aparitiei: 25 Septembrie 2009 (Romania)
Durata: 95 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia si scenariul: Mark Neveldine, Brian Taylor

Un film cu: Gerard Butler, Michael C. Hall, Ludacris, Amber Valletta, Kyra Sedgwick, Logan Lerman, Alison Lohman, Terry Crews, Ramsey Moore, Aaron Yoo, Jonathan Chase, Dan Callahan, Brighid Fleming, Johnny Whitworth, Keith Jardine.

Povestea: Realitatea se confunda cu virtualul in filmul Gamer - Jocul Supravieturii, ce il are protagonist pe Gerard Butler. In aceasta lume a viitorului, jocurile video au evoluat atat de tare incat nu mai e nevoie de personaje animate, pentru ca se folosesc oameni reali, sclavi transformati in soldati de jocuri video. Oamenii sunt controlati printr-o tehnologie ce permite controlarea mintii si a corpului prin intermediul vocii. Multimiliardarul Ken Castle a creat ultimul joc de acest gen, numit Slayers, care se poate juca in retea si este de tip shooter (joc cu impuscaturi). Asta inseamna ca oameni adevarati se vor omori intre ei in joc, la ordinele celor care vor juca acel joc si decid strategia de lupta. Protagonistul se numeste Kable, si trebuie sa alerge, sa evite si sa se ascunda de toate pericolele care ii apar in cale. Kable nu are de ales decat sa asculte ordinele celui care il detine, dar in acelasi timp el alcatuieste un plan de evadare, prin care sa se descatuseze de aceasta lume virtuala si sa isi poata vedea din nou familia. Pe langa asta, personajul lui Butler doreste sa arate adevarata identitate a celui care a creat jocul si sa dezvaluie lumii intregi ororile pe care acesta le-a realizat de-a lungul timpului, in direct, la televizor.


Gamer - Jocul supravieturii 2009 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->