Killers - Un cuplu mortal (2010)

killers un cuplu mortal
Jen si Spencer, un cuplu proaspat casatorit, descopera ca viata le este amenintata de niste asasini platiti, care ar putea fi oricine.

Gen: Actiune, Comedie, Dragoste, Thriller
Data aparitiei: 11 Iunie 2010 (Romania)
Durata: 100 minute
Filmul de azi - Nota: 6.2/ 10


Regia: Robert Luketic | Scenariul: Bob DeRosa, Ted Griffin

Un film cu: Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck, Catherine O'Hara, Katheryn Winnick, Kevin Sussman, Lisa Ann Walter, Casey Wilson, Rob Riggle, Martin Mull, Alex Borstein, Usher Raymond, Letoya Luckett, Michael Daniel Cassady, Larry Joe Campbell.

Povestea: Spencer Aimes este un obisnuit asasin al guvernului, care lucreaza adesea sub acoperire si conduce poate cele mai moderne masini. Intr-o zi, o va intalni pe frumoasa Jen Kornfeldt, o femeie distractiva si plina de viata, pasionata de tehnologie si care momentan sufera, dupa o despartire dificila. La trei ani mai tarziu dupa aceasta zi minunata, cei doi traiesc o viata frumoasa, in special dupa ce deja s-au casatorit. Totul pare sa fie mai mult decat minunat, pana in ziua cand Spencer implineste 30 de ani. In ziua aceea, Spencer descopera ca este tinta unor asasini platiti. Cea mai mare problema este ca acesti asasini platiti au fost angajati de cativa ani si ca spioneaza cuplul de multa vreme, astfel ca ar putea fi oricine: prieteni, vecini, oameni din cartier sau de la magazinele pe care le frecventeaza. In timp ce intregul lor mariaj se transforma intr-un joc de-a v-ati-ascunselea, acestia trebuie sa ii gaseasca pe asasini, dar in acelasi timp sa isi mentina si mariajul fericit, si nici sa nu dea ceva de banuit celor din jur.

Killers Un cuplu mortal 2010 Trailer

Un cuplu proaspat casatorit devine tinta unor asasini platiti.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->