Mami - Mommy (2015)

mami mommy 2015
O mama proaspat vaduva este nevoita sa isi creasca fiul rebel si violent, neavand vreo speranta pana in clipa in care isi va intalni noii vecini.

Gen: Drama
Data aparitiei: 23 Ianuarie 2015
Durata: 140 minute
Filmul de azi - Nota: 8.5/ 10


Regia si scenariul: Xavier Dolan

Un film cu: Anne Dorval, Antoine-Olivier Pilon, Suzanne Clement, Patrick Huard, Alexandre Goyette, Michele Lituac, Isabelle Nelisse, Pierre-Yves Cardinal, Viviane Pascal, Natalie Hamel-Roy, Vincent Fafard.

Povestea: Diane Despres are 46 de ani, este vaduva si se confrunta cu problema cresterii unui copil de 15 ani care sufera de ADHD. Sa spunem doar ca Die nu este o mama model si ca a facut destul de multe greseli in viata ei. Baiatul ei ii da mai mereu de lucru pentru ca acesta creeaza probleme cam peste tot pe unde merge, in special atunci cand isi iese de sub control. Aceasta familie formata din doi membri isi gaseste salvarea in noii vecini care se vor muta in cartier, unul dintre ei fiind un avocat ce ii mai rezolva din probleme baiatului, dar totodata are si pretentii de la mama sa, iar celalalt vecin este Kyla, o profesoara de liceu care va avea nevoie de familia Despres, la fel de mult precum acestia vor avea nevoie de ea.

Mami - Mommy 2015 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->