Nevasta de imprumut (2011)

just go with it nevasta de imprumut Un chirurg plastician o roaga pe asistenta lui sa joace rolul unei neveste de care voia sa divorteze, ca sa poata cuceri o blonda voluptoasa.

Gen: Comedie, Dragoste
Data aparitiei: 18 Martie 2011 (Romania)
Durata: 117 minute
Filmul de azi - Nota: 7.8/ 10


Regia: Dennis Dugan | Scenariul: Allan Loeb, Timothy Dowling

Un film cu: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brooklyn Decker, Nicole Kidman, Nick Swardson, Bailee Madison, Griffin Gluck, Dave Matthews, Kevin Nealon, Rachel Dratch, Allen Covert, Dan Patrick, Minka Kelly, Jackie Sandler, Rakefet Abergel.

Povestea: Dupa ce s-a ars de mai multe ori cu femeile, Danny decide sa nu mai puna suflet si sa creeze doar relatii de scurta durata. Acesta agata femei, spunandu-le ca este casatorit, dar in pragul divortului, convingandu-le sa se culce cu el, mai ales cand le spune ca sotia sa il bate. Intr-o zi, o cunoaste pe frumoasa Palmer, care pare speciala in ochii sai. Diferenta dintre Palmer si alte fete este ca pentru a o cuceri, nu a fost nevoie sa ii spuna ca este casatorit, dar de indata ce aceasta ii vede inelul, pleaca de indata. Pentru a-i acorda o a doua sansa, Palmer ii spune lui Danny ca vrea sa ii vada sotia. Astfel, Danny o roaga pe asistenta lui sa joace rolul unei neveste. Dupa ce ii cheltuie banii, mergand la cumparaturi pentru a avea haine potrivite pentru o sotie frumoasa, Katherine apare la cina. Lucrurile merg prost si aceasta se da de gol, spunand ca are si copii. In acest moment Palmer nu vrea decat sa ii cunoasca si pe copii, motiv pentru care vor pleca impreuna, cu totii in Hawaii, la insistentele micutului Bar, care vrea sa inoate cu delfinii. Ajunsi in Hawaii, o sumedenie de lucruri ciudate se intampla, intrucat relatia dintre Danny si Katherine se leaga tot mai tare, el remarcand ca ea este singura pe care nu a mintit-o niciodata, si de care incepe sa fie atras. Ce se va intampla cand aceasta vacanta va fi gata? Se va casatori cu Palmer sau va crede pana la capat in adevaratele lui sentimente?

Nevasta de imprumut 2011 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->