Nuntasi de inchiriat - The Wedding Ringer (2015)

nuntasi de inchiriat
Un timid incurabil, Doug, decide sa isi angajeze cativa cavaleri de onoare pentru nunta sa, fara sa stie ca va avea parte de o petrecere de neuitat.

Gen: Comedie, Dragoste
Data aparitiei: 30 Ianuarie 2015 (Romania)
Durata: 101 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia: Jeremy Garelick | Scenariul: Jay Lavender

Un film cu: Kevin Hart, Josh Gad, Kaley Cuoco-Sweeting, Affion Crockett, Jorge Garcia, Dan Gill, Corey Holcomb, Ken Howard, Colin Kane, Cloris Leachman, Jenifer Lewis, Alan Ritchson, Mimi Rogers, Aaron Takahashi, Olivia Thirlby.

Povestea: Doug Harris este un tip minunat, un barbat extraordinar de prietenos si de bland. Problema sa ar fi ca din punct de vedere social, are anumite probleme. Acesta nu prea are prieteni si se vede nevoit sa apeleze la o firma specializata in "domni de onoare" pentru a face rost de niste barbati eleganti la nunta sa. Pana la nunta mai sunt doua saptamani, asa ca va apela la serviciile lui Jimmy Callahan, directorul companiei Best Man Inc., acea companie care livreaza domnisorii de onoare. Ceea ce va urma va fi de-a dreptul ilar, intrucat in aceste doua saptamani, viata protagonistului se va imbunatati cu siguranta, trecand prin tot felul de aventuri distractive, cum nu a trait vreodata.

Nuntasi de inchiriat - The Wedding Ringer 2015 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->