Patch Adams - Un doctor trasnit (1998)

patch adams un doctor trasnit Un nonconformist student de la medicina isi risca viitorul, tratand pacientii dintr-un spital, intr-o maniera mai ciudata, folosindu-se de... umor!

Data aparitiei: 25 Decembrie 1998 (Statele Unite)
Durata: 115 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia: Tom Shadyak | Scenariul: Steve Oedekerk | Cartea: Patch Adams, Maureen Mylander

Un film cu: Robin Williams, Daniel London, Monica Potter, Philip Seymour Hoffman, Bob Gunton, Josef Sommer, Irma P. Hall, Frances Lee McCain, Harve Presnell, Daniella Kuhn, Peter Coyote, James Greene, Michael Jeter, Harold Gould, Bruce Bohne.

Povestea: In anul 1969, Hunter Adams descoperea ca ii face bine sa ajute alti oameni. Adams descoperea ca odata ce ajuti pe cineva, te vei simti mai bine, mai calm, mai iubit si parca tot ce iti doresti ti se poate indeplini. Acesta decide sa se faca astfel, doctor. Urmeaza scoala de doctori, dar participand la cursurile zilnice, descopera ca aceasta nu este pentru el si ca toate metodele sunt mult prea teoretice si mai putin practice. Inspirat dupa fapte reale, filmul Patch Adams spune povestea unui barbat care sustine ca un pacient nu trebuie doar tratat din punct de vedere medical, ci si din punct de vedere mental, omenesc. Un pacient trebuie facut sa se simta bine, sa fie fericit si sa uite de toate necazurile sale. Din nefericire, nici profesorii sai, nici colegii sai si nici directorul institutiei unde acesta face practica, nu pare sa fie de acord. Schimbarea aceasta pe care Adams vrea sa o impuna pare mult prea omeneasca si dificila pentru angajatii spitalului, carora le lipseste motivatia. Filmul Patch Adams, din alt punct de vedere, poate fi privit ca o drama in care omul bun la suflet care incearca sa schimbe aceasta lume in mai bine, si sa daruiasca iubire, este privit cu scepticism, doar pentru ca nu face front comun cu majoritatea.

Patch Adams Un doctor Trasnit 1998 Film Trailer

Un student la medicina decide sa isi trateze pacientii folosindu-se de umor si voie buna.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->