Prietenie cu folos (2011)

friends with benefits
In timp ce incearca sa evite cliseele unei relatii romantice, Dylan si Jamie descopera ca poate chiar au sentimente, unul pentru celalalt.

Gen: Comedie, Dragoste
Data aparitiei: 9 Septembrie 2011 (Romania)
Durata: 109 minute
Filmul de azi - Nota: 3.4/ 10


Regia: Will Gluck | Scenariul: Keith Merryman, David A. Newman

Un film cu: Mila Kunis, Justin Timberlake, Patricia Clarkson, Jenna Elfman, Bryan Greenberg, Richard Jenkins, Woody Harrelson, Nolan Gould, Andy Samberg, Shaun White, Andrew Fleming, Catherine Reitman, Courtney Henggeler, Masi Oka, Tiya Sircar.

Povestea: Jamie Rellis este o tanara frumoasa ce traieste in orasul New York, si incearca sa il convinga pe talentatul Dylan Harper sa devina clientul ei. Atunci cand intr-un final, acesta va accepta oferta ei si se va muta la New York, cei doi vor incepe sa devine incetul cu incetul, prieteni. Tinerii au mai multe lucruri in comun decat cred, incepand sa se ataseze unul de celalalt, constatand ca doresc o relatie, dar doar una cu beneficii, fara implicatii emotionale. Astfel, cei doi incep sa se culce unul cu celalalt, fara sa se implice emotional. Ecuatia ar trebui sa fie una simpla, dar pe parcurs, fluturii vor lua nastere in interiorul lor si se vor indragosti unul de celalalt pana peste cap, chiar daca nu vor dori sa admita niciodata aceste lucruri.
Filmul Friends with Benefits pleaca de la o idee interesanta si ar trebui sa constituie o comedie romantica, amuzanta, usoara si buna, dar nu este asa. Mila Kunis desi a jucat in cateva filme bune, in acesta esueaza lamentabil, comportandu-se de cele mai multe intr-o maniera infantila, iar Justin Timberlake este transformat dintr-un adult seducator, intr-un personaj de adolescent fara culoare. Per total, nu va recomandam acest film, datorita regiei in mare parte, si nu a distributiei.

Trailer Friends with Benefits - Prietenie cu folos (2011)

Dylan si Jamie incearca sa mentina o relatie fara sentimente, dar lucrurile se complica pe parcurs.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->