The Woman in Black 2: Angel of Death (2015)

the woman in black2
La 40 de ani de la primele incidente intamplate in casa Eel Marsh, un grup de copii din al Doilea Razboi Mondial, trezesc la viata noi spirite.

Gen: Drama, Horror, Thriller
Data aparitiei: 16 Ianuarie 2015 (Romania)
Durata: 98 minute
Filmul de azi - Nota: 4.8/ 10


Regia: Tom Harper | Scenariul: Jon Croker

Un film cu: Helen McCrory, Jeremy Irvine, Phoebe Fox, Leanne Best, Oaklee Pendergast, Adrian Rawlins, Leilah de Meza, Hayley Joanne Bacon, Ned Dennehy, Amelia Pidgeon, Jude Wright, Jorge Leon Martinez, Richard Banks, Matthew David McCarthy, Pip Pearce.

Povestea: Este vorba despre un grup de copii orfani, care sunt fortati sa se mute din casele lor din Londra in contextul evenimentelor petrecute in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. De copii vor avea grija Eve si Jean, care ii vor aduce pe acestia la o casuta de la tara. Ce nu stiu ei, este ca aproximativ cu 40 de ani inainte, in aceasta casa au avut loc intamplari groaznice, iar prezenta lor aici, ar putea face ca spiritele sa prinda viata din nou. Intr-un final, protagonistii vor remarca faptul ca aceasta casa nu este deloc sigura si vor trebuie cu totii sa investigheze ce se intampla cu adevarat. Cu siguranta, o coincidenta nu poate fi.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->