Troia (2004)

troia troy 2004 O adaptare dupa Homer, intr-un film in care fortele grecesti planuiesc sa invadeze orasul Troia, luptand impotriva unei armate neinvinse, pana acum.

Gen: Aventura, Actiune, Drama, Razboi
Data aparitiei: 14 Mai 2004 (Romania)
Durata: 163 minute
Filmul de azi - Nota: 7.3/ 10


Regia: Wolfgang Petersen | Scenariul: David Benioff

Un film cu: Brad Pitt, Eric Bana, Orlando Bloom, Julian Glover, Brian Cox, Nathan Jones, Adoni Maropis, Jacob Smith, John Shrapnel, Brendan Gleeson, Diane Kruger, Siri Svegler, Ken Bones, Manuel Cauchi.

Povestea: Ne aflam in anul 1250, Inainte de Iisus Hristos, in timpul Epocii de Bronz. Doua mari natiuni se pregatesc de lupta, dupa ce Paris, printul din Troia, a convins-o pe Elena, regina Spartei, sa isi paraseasca sotul si sa plece cu el inspre Troia. Dupa ce sotul acesteia, Menelaus, afla ca sotia i-a fost rapita de catre inamici, il roaga pe fratele sau Agamemnon sa o recupereze. Acesta vede o oportunitate pentru a castiga putere si astfel pregateste 1000 de nave cu peste 50.000 de soldati. Cu ajutorul lui Ahile, grecii vor lupta acum impotriva unei armate care nu a fost infranta niciodata, cea a Troiei. Intregul film se invarte in jurul razboiului, in jurul confictului si a suspansului, toate cauzate de catre iubire, neliniste si razbunare.

Troy - Troia 2004 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->