Anger Management - Al naibii tratament! (2003)

anger management al naibii tratament Dupa ce isi iese din fire la bordul unui avion, Dave Buznik este condamnat la sedinte terapeutice de tratare a nervilor, conduse de un psihopat.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 13 Iunie 2003 (Romania)
Durata: 106 minute
Filmul de azi - Nota: 8.5/ 10


Regia: Peter Segal | Scenariul: David Dorfman

Un film cu: Jack Nicholson, Adam Sandler, Marisa Tomei, Luis Guzman, Allen Covert, Lynne Thigpen, Kurt Fuller, Jonathan Loughran, Krista Allen, January Jones, Woody Harrelson, John Turturro, Kevin Nealon, Conrad Goode, Gina Gallego.

Povestea: Omul de afaceri Dave Buznik pare sa nu isi poata depasi conditia, lucru ce o nemultumeste pe iubita sa. Acesta are un sef care il calca in picioare cu fiecare ocazie, si care ii fura din merite, chiar daca el face absolut toata munca. Dave are o fire pacifista si este destul de calm, dar pare ca aduna prea mult in el. Intr-o cursa de rutina cu avionul, acesta este enervat parca in mod intentionat de o stewardesa, si, reactionand nervos, este trimis in instanta. Judecatoarea decide pentru Dave ca va trebui sa mearga la cursuri terapeutice de tratare a nervilor, daca doreste sa nu mearga la inchisoare. Desi nu isi doreste, nu are de ales. Problema ar fi ca profesorul sau este un adevara psihopat, un om nebun care il calca pe nervi de la prima ocazie. Pe langa faptul ca il pune in tot felul de ipostaze jenante, acesta il expune si in tot felul de situatii periculoase. Dupa zile si saptamani bune, se pare ca Dave are sanse sa se vindece cu adevarat, dar va putea el sa nu se mai lase calcat in picioare de toata lumea, si sa nu ii mai fie rusine sa ii arate iubitei sale, in public, cat de mult o iubeste?

Anger Management - Al naibii tratament 2003 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->