Despicable Me 2 (2013)

despicable me 2 Dupa ce s-a asezat la casa lui, Gru e rapit de catre o agentie ce lupta impotriva criminalilor, ca sa-i ajute sa invinga raul suprem, ce vrea sa distruga lumea.

Gen: Animatie, Comedie, Familie
Data aparitiei: 5 Iulie 2013 (Romania)
Durata: 98 minute
Filmul de azi - Nota: 8.8/ 10


Regia: Pierre Coffin, Chris Renaud | Scenariul: Cinco Paul, Ken Daurio

Un film cu: Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt, Miranda Cosgrove, Russell Brand, Ken Jeong, Steve Coogan, Elsie Fisher, Dana Gaier, Moises Arias, Nasim Pedrad, Kristen Schaal, Pierre Coffin, Chris Renaud, Nickolai Stoilov.

Povestea: Dupa aventurile din Despicable Me 1, in care Gru era un personaj malefic ce voia sa distruga lumea, a trecut o perioada de timp. Acum, burlacul este asezat la casa lui si nu vrea altceva decat sa aiba grija de cele trei fiice ale sale, si de minionii lui iubiti. Intr-o zi totusi, acesta este rapit de catre agentul secret Lucy, care lucreaza pentru agentia secreta care lupta impotriva raufacatorilor. Acestia doresc sa vorbeasca cu Gru si sa afle cum gandeste un adevarat infractor, ca sa ii poate dejuca planurile noului inamic ce doreste sa controleze lumea, prin construirea unor minioni malefici pe care sa ii poata controla in voie. Gru va trebui sa accepte aceasta misiune, si sa investigheze care este inamicul, sa afle pas cu pas impotriva cui se lupta, dar in acelasi timp trebuie sa aiba grija, pentru ca propria-i familie ar putea fi in pericol, ca o consecinta a faptelor sale.

Despicable Me 2 - Sunt un mic ticalos 2 (2013) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->