Dincolo de limite (2011)

Cu ajutorul unui drog ce ii permite sa isi foloseasca 100% din capacitatea creierului, un biet scriitor devine peste noapte un as in speculatii financiare.

Gen: Mister, SF, Thriller
Data aparitiei: 18 Martie 2011 (Romania)
Durata: 105 minute
Filmul de azi - Nota: 7.2/ 10


Regia: Neil Burger| Scenariul: Leslie Dixon | Romanul: Alan Glynn

Un film cu: Bradley Cooper, Anna Friel, Abbie Cornish, Robert De Niro, Andrew Howard, Johnny Whitworth, Tomas Arana, Robert John Burke, Darren Goldstein, Ned Eisenberg, T.V. Carpio, Richard Bekins, Patricia Kalember, Cindy Katz, Brian Anthony Wilson.

Povestea: Un thriller cu multa actiune ce il are in prim plan pe un biet scriitor a carei cariera nu decurge tocmai cum si-a planuit-o. Acesta recurge la un gest disperat, si inhaleaza un drog experimental care se spune ca ii va da posibilitatea sa isi poata folosi 100% din capacitatile creierului si nu doar 20%. Eddie Morra devine astfel dintr-un ratat parasit de prietena sa Lindy, unul din cei mai inteligenti si de succes oameni de pe planeta. La scurt timp dupa ce consuma drogul numit NTZ, acesta nu doar ca reuseste sa scrie o carte intreaga , dar devine unul dintre cei mai de succes speculanti financiari, din lume. Din pacate, atunci cand Vernon este ucis in propriul sau apartament, Eddie suna la politie. Odata ajunsi investigatorii, acestia descopera droguri dar si o suma mare de bani in apartament. Pentru a iesi cumva din situatie, scriitorul foloseste din nou drogul si reuseste sa investeasca acei bani... dar ulterior, se imprumuta si de la un criminal foarte periculos, Gennady, care ii va fura o pilula si o va inghiti. Ce se va intampla acum, cand Eddie nu mai are acel as din maneca, iar acum ii este indatorat unui criminal bogat, periculos si foarte inteligent, pentru ca ce nu stie protagonistul nostru, e faptul ca atunci cand va inceta sa consume aceste droguri, va muri.

Limitless - Dincolo de limite 2011 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->