Fantoma de la opera (2004)

fantoma de la opera 2004
O tanara soprana se bucura de obsesia unui geniu muzical, obsedat, care traieste sub Casa Operei din Paris si care-i terorizeaza pe toti.

Gen: Drama, Musical, Dragoste
Data aparitiei: 10 Decembrie 2004 (Marea Britanie)
Durata: 143 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Joel Schumacher | Scenariul: Andrew Lloyd Weber | Romanul: Gaston Leroux

Un film cu: Gerard Butler, Emmy Rossum, Patrick Wilson, Miranda Richardson, Minnie Driver, Ciaran Hinds, Simon Callow, Victor McGuire, Jennifer Ellison, Murray Melvin, Kevin McNally, James Fleet, Imogen Bain, Miles Western, Judith Paris.

Povestea: Povestea se invarte in jurul managerului operei, Lefevre, care doreste sa place. Succesorii sai, Andre si Firmin, preiau fraiele operei si il aduc cu ei pe noul patron, Victome Raoul de Changy. Pentru a-si sarbatorii noi manageri, opera organizeaza o gala, unde din pacate, rolul principal feminin refuza sa urce pe scena, datorita misterioasei fantome de le opera, care pare sa fi bagat frica in aceasta, determinand-o sa plece. Fara o diva, Andre si Firmin trebuie sa gaseasca un nou rol principal, asadar apeleaza la talentul lui Christine Daae, care a luat lectii pentru o buna bucata de timp, de la un profesor misterios. Raoul, care a fost inca din copilarie febletea lui Christine, vrea sa revina in viata acesteia, dar tocmai atunci profesorul misterios se arata... Sa fie acesta fantoma de la opera? Va reusi Christine sa se impace cu Raoul sau a fost deja vrajita de acest barbat misterios, care nu ii mai da pace?

Fantoma de la opera 2004 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->