Happy Gilmore - Ghinionistul (1995)

Un barbat a carei cariera in hockey a fost un dezastru, se reorienteaza spre golf de unde vrea sa castige bani ca sa poata avea grija de bunica sa.

Gen: Comedie, Sport
Data aparitiei: 16 Februarie 1996 (Statele Unite)
Durata: 92 minute
Filmul de azi - Nota: 7.9/ 10


Regia: Dennis Dugan | Scenariul: Tim Herlihy, Adam Sandler

Un film cu: Adam Sandler, Christopher McDonald, Julie Bowen, Frances Bay, Allen Covert, Robert Smigel, Bob Barker, Richard Kiel, Joe Flaherty, Lee Trevino, Kevin Nealon, Verne Lundquist, Jared Van Snellenberg, Ken Camroux.

Povestea: Happy Gilmore este un baiat diferit, un baiat bataus care a fost crescut doar de catre bunica sa. El isi doreste foarte mult sa fie un jucator de hockey si pune foarte multa pasiune in acest sport. Din pacate, nu reuseste sa se afirme deoarece el nu stie sa patineze prea bine. Atunci cand Happy afla ca bunica sa va fi evacuata datorita taxelor pe care nu a reusit sa si le plateasca si este mutata intr-un azil de batrani, devine disperat in incercarea de a face rost de bani pentru aceasta. Intr-o zi, din prost noroc, la un teren de golf, acesta descopera ca are o forta foarte mare si ca poate trimite o minge de golf extrem de departe, chiar mai departe decat un profesionist. Cand un profesor il vede, il convinge sa devina un jucator de golf. Happy ezita la inceput, nu il prea pasioneaza acest sport pe care nu il considera a fi "de barbati", dar cand afla ce sume mari se castiga din golf, nu mai sta pe ganduri. Acesta se inscrie la diferite concursuri unde Shooter McGavin, unul din cei mai buni jucatori de golf, nu ezista sa il irite cu orice ocazie are. Happy ar avea sanse mari sa castige in fata acestuia, dar punctul lui slab este ca se enerveaza foarte tare si mult prea repede, acesta nu isi poate controla nervii la timp si de multe ori rupe crose sau arunca dupa oameni cu obiecte contondente. Toate aceste lucruri trebuie sa se schimbe in viata lui Happy, daca doreste sa salveze casa propriei bunici, dar si daca doreste sa impresioneze o frumoasa jurnalista care i-a pus inima pe jar.

Happy Gilmore 1995 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->