S-a furat un tren 123 (2009)

s-a furat un tren 123 Un barbat inarmat si periculos ia cu asault un tren din New York si ameninta ca va ucide oameni daca cererile nu-i vor fi indeplinite.


Gen: Actiune, Crima, Thriller
Data aparitiei: 7 August 2009 (Romania)
Durata: 106 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Tony Scott | Scenariul: Brian Helgeland | Romanul: John Godey

Un film cu: Denzel Washington, John Travolta, Luis Guzmán, Victor Gojcaj, Robert Vataj, John Turturro, Michael Rispoli, Ramon Rodriguez, James Gandolfini, John Benjamin Hickey, Alex Kaluzhsky, Gbenga Akinnagbe, Katherinen Sigismund, Jake Richard Siciliano, Jason Butler Harner.

Povestea: Actiunea filmului The Taking of Pelham se desfasoara in Manhattan, New York. Inteligentul Ryder conduce o echipa de patru oameni, care are scopul de a lua cu asalt trenul subteran Pelham 123. Dupa ce pasagerii vor fi luati ostatici, Ryder va vorbi cu Walter Garber, care va trebui sa joace rolul unui negociator. Suma pe care criminalii o cer este una mare si reprezinta zece milioane de dolari. Primaria orasului are la dispozitie o ora pentru a livra acesti bani, sau pasagerii vor urma sa suporte consecintele. Primarul accepta imediat acest targ, in timp ce politia locala va trebui sa se ocupe de aceasta problema. Chiar si asa, Ryder doreste ca Garber sa fie concediat din functia sa, datorita unor fapte mai vechi pe care le-a facut, care au legatura cu o afacere cu trenuri japoneze. Suspansul si dispararea cresc fara incetare, atunci cand criminalul ii va cere lui Garber sa ii faca o vizita si sa aduca el insusi acei bani in Manhattan.

S-a furat un tren 123 Trailer

Inarmat si periculos, un barbat ia cu asalt un tren subteran din New York, amenintand pasagerii cu moartea.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->