Schimbul - Changeling (2008)

schimbul changeling La cateva luni dupa ce i-a disparut fiul, Christine realizeaza ca baiatul gasit de autoritati nu este al ei, iar acum trebuie sa se lupte cu sistemul corupt.

Gen: Drama, Mister, Istoric
Data aparitiei: 16 Ianuarie 2009 (Romania)
Durata: 141 minute
Filmul de azi - Nota: 7.8/ 10


Regia: Clint Eastwood | Scenariul: J. Michael Straczynski

Un film cu: Angelina Jolie, Colm Feore, Amy Ryan, Gattlin Griffith, Michelle Gunn, Michael Kelly, Jan Devereaux, Erica Grant, Antonia Bennett, Kerri Randles, Frank Wood, Morgan Eastwood, Madison Hodges, John Malkovich, Devon Conti, Ric Sarabia.

Povestea: In luna Martie a anului 1928, in Los Angeles, Christine Collins il anunta pe fiul sau, Walter, ca va pleca la serviciu, dar ca la ora 16 se va intoarce, si impreuna vor merge la cinematograf pentru a vedea ultimul film aparut al lui Charlie Chaplin. Atunci cand se intoarce de la serviciu, constata ca fiul ei a disparut, si nici in vecini nu poate da de urma acestuia. Hotaraste sa raporteze disparitia copilului la politie, dar un ofiter o instiinteaza ca trebuie sa astepte minim 24 de ore, pana sa anunte disparitia acestuia. Cinci luni mai tarziu, Christine Collins este anuntata de Capitanul J.J. Jones ca fiul i-a fost gasit in DeKalb, Illinois si ca se indreapta deja spre casa. In gara, atunci cand il vede pe copil, Collins nu il recunoaste si constata ca acesta nu este copilul ei. Capitanul insista totusi, spunand ca infatisarea unui copil se poate schimba considerabil, chiar si numai in cinci luni. Desi aceasta insista ca baiatul nu este al ei, politistii corupti nu doresc sa ia masuri si nu accepta niciun argument. Atunci cand este contactata in sfarsit de Parintele Gustav Briegleb, care organizeaza proteste impotriva politistilor corupti, zilnic, decide sa i se alature cauzei si sa dezvaluie presei toate dovezile pe care le are impotriva politiei. Ulterior, capitanul va lua masuri astfel incat femeia sa fie considerata nebuna, sa fie trimisa la azil si automat, intimidata. Ce se va intampla pana la urma cu aceasta mama disperata? Mai este copilul ei in viata?

Schimbul - Changeling 2008 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->