Scoala de Rock (2003)

school of rock scoala de rock 2003 Din dorinta de a castiga niste bani, un barbat se angajeaza ca profesor suplinitor si recruteaza elevii unei clase pentru a-si face o trupa rock.

Gen: Comedie, Muzica
Data aparitiei: 26 Martie 2004 (Romania)
Durata: 108 minute
Filmul de azi - Nota: 7.4/ 10


Regia: Richard Linklater | Scenariul: Mike White

Un film cu: Jack Black, Mike White, Joan Cusack, Adam Pascal, Lucas Papaelias, Chris Stack, Sarah Silverman, Mike White, Lucas Babin, Joan Cusack, Jordan-Claire Green, Veronica Afflerbach, Miranda Cosgrove, Joey Gaydos Jr., Robert Tsai, Angelo Massagli, Kevin Alexander Clark.

Povestea: Cel mai de neincredere posibil angajat din New York este ales sa fie profesor suplinitor la o scoala unde elevii ar trebui sa invete in loc sa se prosteasca. In aceasta comedie, Jack Black joaca rolul lui Dewey Finn, un star rock in devenire... sau cel putin, asa crede el ca este. Punctul central al actiunii are loc in jurul unei competitii locale intre trupe, unde doar una singura poate castiga. Dewey doreste sa participe de asemenea, dar trupa sa il da afara, lasandu-l pe drumuri. In curand, protagonistul se va angaja ca suplinitor la o scoala, desi nu are absolut nicio treaba vizavi de materia pe care o are de predat, insa tot ce isi doreste el de fapt, este sa isi alcatuiasca o trupa rock. Observand ca la aceasta scoala poate gasi copii foarte talentati, nu sta prea mult pe ganduri si incepe incetul cu incetul sa le cultive gustul muzicii rock si sa isi aleaga membri pentru noua lui trupa, din care nimeni nu il va da afara pentru ca el va fi fondatorul. Daca nu vor fi atat de greu de convins copiii, directoarea cu siguranta se va lasa mult mai greu induplecata si abia acum trebuie sa isi puna in valoare talentul de cuceritor.

Scoala de Rock 2003 Trailer

Un profesor suplinitor aduna cativa elevi si da nastere unei trupe rock.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->