Fiul lui Rambow (2007)

fiul lui rambow In timpul unei lungi veri din 1980, doi baieti hotarasc sa scape de monotonie si incep filmarile pentru o reproducere a filmului First Blood.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 4 Aprilie 2008 (Marea Britanie)
Durata: 96 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia si scenariul: Garth Jennings

Un film cu: Bill Milner, Will Poulter, Jessica Hynes, Neil Dudgeon, Anna Wing, Tallulah Evans, Emilie Chesnais, Paul RItter, Finola McMahon, Rachel Mureatroyd, Taylor Richardson, Peter Robinson, Charlie Thrift, Jules Sitruk, Sam Kubrick-Finney.

Povestea: Son of Rambow este numele filmului pe care il concep doi baietei, din nevoia de a scapa de rutina de zi cu zi, a verii plictisitoare pe care o aveau de indurat. Actiunea se petrece in anii '80, iar filmul este o comedie despre prietenie, credinta si problemele dificile ale cresterii. Ne este prezentata povestea lui Will, cel mai mare fiu al familiei Brethren, care a crescut fara un tata. Desi acestia au un cod strict in care multe lucruri nu sunt permise, Will pare sa evadeze din aceasta lume si sa inceapa in sfarsit sa asculte si muzica, sa se uite la televizor si imprietenindu-se cu Lee Carter, sa faca un film impreuna. Copiii se inspira dupa filmul First Blood, in care protagonistul trebuie sa fie o copie oarecum fidela a lui Stallone. Daca filmul va parea greu de realizat, mai grele vor fi testele de prietenie la care vor fi supusi acestia, in special cand lucrurile scapa de sub control si popularitatea pare sa le ia mintile.

Son of Rambow - Fiul lui Rambow 2007 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->