Insurgent (2015)

insurgent 2015 Razboiul e pe cale sa inceapa iar prim planul il are Beatrice Prior, divergenta care trebuie sa demonstreze acum ori niciodata ceea ce poate.

Gen: Aventura, SF, Thriller
Data aparitiei: 20 Martie 2015 (Romania)
Durata: 119 minute
Filmul de azi - Nota: 8.2/ 10


Regia: Robert Schwentke | Scenariul: Brian Duffield, Akiva Goldsman

Un film cu: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Theo James, Miles Teller, Naomi Watts, Kate Winslet, Zoe Kravitz, Ansel Elgort, Maggie Q, Ray Stevenson.

Povestea: O singura alegere poate sa schimbe totul pentru totdeauna. O singura alegere te poate transforma, sau te poate distruge. Fiecare alegere are insa consecinte, iar Tris (Beatrice Prior) trebuie sa aleaga ceea ce e cel mai bine pentru ea si pentru cei pe care ii iubeste. Este destul de greu sa te imparti intre iertare, gasirea identitatii, loialitate, politica si iubire, insa daca este cineva care poate sa incerce, Tris ar fi aceea. Zilele de initiere ale protagonistei noastre s-au sfarsit de mult. Desi ar trebui ca acum sa sarbatoreasca, ea traieste in teroare nestiind ce va fi maine. Un adevarat razboi sta sa inceapa intre factiuni si ideologiile lor, iar pe timp de razboi, secretele ies la iveala si tot felul de aliante se realizeaza intre acestea. Transformata de propriile decizii care sunt acum irevocabile, Tris trebuie sa fie puternica si sa demonstreze ca este o divergenta adevarata.


Insurgent 2015 Trailer

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->