Podul catre Terabithia (2007)

podul catre terabithia
Viata unui copil se schimba complet atunci cand, la scoala sa, se imprieteneste cu o nou venita fata, alaturi de care va pleca intr-o aventura de neuitat.

Gen: Aventura, Drama, Familie
Data aparitiei: 3 August 2007 (Romania)
Durata: 96 minute
Filmul de azi - Nota: 7.1/ 10


Regia: Gabor Csupo | Scenariul: Jeff Stockwell, David Paterson

Un film cu: Josh Hutcherson, AnnaSophia Robb, Zooey Deschanel, Robert Patrick, Bailee Madison, Kate Butler, Devon Wood, Emma Fenton, Grace Brannigan, Latham Gaines, Judy McIntosh, Patricia Aldersley, Lauren Clinton, Isabelle Rose Kircher, Cameron Wakefield.

Povestea: Jesse Aarons s-a antrenat intreaga vara pentru a deveni cel mai rapid alergator de la scoala sa. Acesta se enerveaza la culme atunci cand observa ca noua venita, Leslie Burke il depaseste si este mult mai buna ca el. Pe langa faptul ca este o alergatoare mai buna, putem observa si alte diferente intre cei doi, precum faptul ca ea este bogata, iar el este sarac. De asemenea, ea vine de la oras, iar el vine de la tara. In ciuda acestor diferentre dintre ei, cei doi devin curand prieteni de nedespartit. Impreuna ajung sa creeze un taram inimaginabil, un taram numit Terabithia. Din aceasta noua lume a lor, vor face parte monstri, troli, capcauni si giganti. Peste toate aceste fiinte, rege si regina vor fi Jesse si Leslie. Ei vor avea tot regatul la picioarele lor si fiecare fiinta trebuie sa li se supuna. Desi lucrurile par sa mearga intr-o directie fericita, Leslie este curpins curand de teama, frica si deznadejde, insa speranta nu este pierduta intrucat isi aminteste ce l-a invatat, buna lui prietena, Leslie.

Bridge to Therabithia 2007 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->