Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron (2015)

Dorind sa se retraga din activitate, Tony Stark da nastere unui robot genial numit Ultron. Lucrurile o iau razna si Ultron trece de partea raului iar singurii care pot acum sa-l opreasca sunt Razbunatorii

Gen: Actiune, Aventura, Fantezie, SF
Data aparitiei: 24 Aprilie 2015 (Romania)
Durata: 150 minute
Filmul de azi - Nota: 8.4/ 10


Regia si scenariul: Joss Whedon | Benzile desenate: Stan Lee

Un film cu: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Aaron Taylor-Johnson, Hayley Atwell, Chris Hemsworth, Elizabeth Olsen, Idris Elba, James Spader, Tom Hiddleston, Cobie Smulders, Samuel L. Jackson, Jeremy Renner.

Povestea: Cosmarul incepe atunci cand Tony Stark decide sa creeze un robot care sa fie in stare sa protejeze rasa umana, dupa ce el se va retrage din activitate. Acest robot va fi mai destept ca oricine altcineva si va avea capacitati uimitoare de manipulare  si distrugere in masa. Lucrurile o iau razna, iar robotul in loc sa protejeze oamenii, va dori sa ii extermine pe toti. Singurii care mai pot sa il opreasca sunt protagonistii cu care am fost obisnuiti si pana acum, Omul de fier, Thor, Hulk, Vaduva Neagra si Hawkeye. Salvarea planetei sta in mainile acestora acum. Numai Razbunatorii mai au puterea necesara pentru a-l extermina pe Robotul Ultron. Pentru asta insa, vor avea nevoie de un ajutor special. Care va fi acesta? Urmeaza sa vedem in noul film Avengers: Age of Ultron.


The Avengers: Razbunatorii sub semnul lui Ultron 2015 Trailer

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->