The Gunman. Pe viata si pe moarte (2015)

the gunman pe viata si pe moarte Un fost agent al Fortelor Speciale trebuie sa ia legatura cu iubita sa, insa inainte va trebui sa fuga prin toata Europa ca sa-si dovedeasca nevinovatia.

Gen: Actiune, Crima, Drama
Data aparitiei: 20 Martie 2015 (Romania)
Durata: 115 minute
Filmul de azi - Nota: 5.1/ 10


Regia: Pierre Morel | Scenariul: Don MacPherson | Romanul: Jean-Patrick Manchette

Un film cu: Sean Penn, Idris Elba, Javier Bardem, Mark Rylance.

Povestea: Un agent al Fortelor Secrete ce lucreaza pentru un client anonim, ucide un om foarte important din Congo. Dupa ce misiunea este dusa la bun sfarsit, protagonistul se vede nevoit sa isi abandoneze iubita, care nici macar nu isi poata da seama de ceea ce s-a intamplat. Jim Terrier se va intoarce in Congo multi ani mai tarziu, de data aceasta lucrand pentru un ONG (organizatie nonguvernamentala), dar va descoperi in curand ca este tinta unor asasini platiti care doresc acum sa il elimine. Pretul pus pe capul lui Terrier va pune in pericol toate persoanele din jurul acestuia, intrucat atacatorii nu au scrupule, iar protagonistul nu va mai sti pe unde sa se ascunda.
Dorind sa afle cine a pus acest pret pe capul sau, el incearca sa faca anumite conexiuni intre fostii membri ai acelei operatiuni, incluzand-o chiar si pe iubita lui. Dupa ce va reface conexiunile cu vechea echipa, Jim va realiza ca de fapt nu stie mai nimic si ca a avut poate prea multa incredere in cei din jurul sau, acest lucru ducand la consecinte devastatoare. Ce se va intampla pana la urma cu el? Va ramane vanatul mereu vanat, sau se va transforma in vanator?


The Gunman. Pe viata si pe moarte (2015) Trailer

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->