Urmarit in noapte - Run all night (2015)

urmarit in noapte 2015
Jimmy Conlon, mafiot cu experienta, are o singura noapte la dispozitie ca sa isi salveze fiul din mainile mafiei, intr-o cursa infernala contracronometru.

Gen: Actiune, Crima, Thriller, Mister
Data aparitiei: 13 Martie 2015 (Romania)
Durata: 114 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia: Jaume Collet-Serra | Scenariul: Brad Ingelsby

Un film cu: Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman, Genesis Rodriguez.

Povestea: Un mafiot cu o istorie vasta a ajuns deja la batranete si se gandeste sa se retraga. Din pacate pentru el, acest lucru nu este posibil, intrucat trecutul il urmareste, impreuna cu un politist care il hartuieste in speranta ca il va putea baga la inchisoare. Are deja 55 de ani si singurul sau prieten ramas in viata, se numeste Shawn Maguire, un cap al mafiei care a fost mai mereu alaturi de el.
Desi instrainat de familie, protagonistul nostru se vede nevoit sa isi salveze fiul, atunci cand acesta devina tinta gansgsterilor si sa renunte si la ultimul sau prieten ramas, pe fondul unor conflicte de interese. In mod normal am pastra suspansul si nu v-am spune ce va alege Jimmy intre mafie si familie, pentru ca familia e intotdeauna mai importanta. Adevaratul mister consta in dezonadamantul acestui film in care nu se stie daca dupa o noapte foarte lunga, fiul sau va mai fi in viata.


Run All Night - Urmarit in noapte 2015 Trailer

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->