127 de ore (2010)

127 hours Dupa o poveste reala, alpinistul Aron este prins intr-o fanta izolata din canion si nu poate scapa, recurgand la metode inedite pentru a supravietui.

Gen: Aventura, Biografie, Drama
Data aparitiei: 22 Aprilie 2011 (Romania)
Durata: 94 minute
Filmul de azi - Nota: 7.8/ 10


Regia: Danny Boyle | Scenariul: Simon Beaufoy

Un film cu: James Franco, Amber Tamblyn, Kate Mara, Sean Bott, Koleman Stinger, Treat Williams, John Lawrence, Kate Burton, Bailee Michelle Johnson, Parker Hadley, Clemence Poesy, Fenton Quinn, Lizzy Caplan, Peter Joshua Hull, Pieter Jan Brugge.

Povestea: Filmul este inspirat dintr-o poveste reala, si prezinta cosmarul lui Aron Ralston de a fi prins in canion, fara cale de scapare. Acesta crede ca este invincibil cand vine vorba de alpinism, iar canionul este a doua lui casa. Pe data de 26 Aprilie, 2003, acesta pleaca in aventura, fara sa anunte pe nimeni unde merge. In aceasta zi totusi, reuseste sa fie prins intr-o fanta a canionului, unde un bolovan urias ii cade pe mana si o zdrobeste, tinandu-l prins acolo si fara vreo cale de scapare. Cu doar una din maini libere, acesta incearca sa ajunga la proviziile care ar trebui sa ii ajunga doar pentru o zi, si incearca sa se hraneasca. Disperarea se instaureaza in mintea barbatului atunci cand realizeaza ca nimeni nu va putea veni sa il salveze si ori va muri, ori va trebui sa faca ceva drastic ca sa scape. In timp ce zilele trec, vremea devine tot mai urata si barbatul se gandeste tot mai mult la cei dragi, dar si la viata sa, care ar putea lua sfarsit chiar acum. Intr-un moment de nebunie, se gandeste chiar sa isi rupa bratul si sa scape...

127 de ore (2010) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->