Ted 2 (2015)

In aceasta continuare a filmului, ursuletul de plus Ted, trebuie sa dovedeasca faptul ca este o persoana reala pentru a putea avea un copil cu aleasa inimii.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 26 Iunie 2015 (Romania)
Durata: n/a
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia: Seth MacFarlane | Scenariul: Alec Sulkin

Un film cu: Liam Neeson, Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Morgan Freeman, Patrick Warburton, Jessica Barth, Michael Dorn, Martin Klebba.

Povestea: Ursuletul Ted in sfarsit si-a pus ordine in viata si s-a decis sa se casatoreasca. Intr-adevar, pare foarte ciudat ca un ursulet sa se insoare cu o femeie, insa la fel de ciudat e ca acest ursulet este vorbitor, asa ca mai bine incercam sa nu intram in detalii ca oricum nu o scoatem la capat cu logica. Dupa ce se insoara, Ted decide ca doreste sa aiba si un copil. Desi este un mare iresponsabil, nu asta este problema sa principala, ci faptul ca... ei bine... este urs de plus, si... nu prea are cum sa faca un copil. Asadar, va apela la un donator. Chiar si asa, pana sa fie tata, Ted va trebui sa demonstreze in fata instantei ca este o persoana adevarata si ca este in stare sa creasca un copil. Sarmant si cuceritor din fire, va reusi cel mai probabil sa cucereasca instanta, sau cel putin asta speram.


Ted 2 (2015) Trailer

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->