Due Date - Sorocul (2010)

due date sorocul Peter Highman se pregateste sa devina viitor tatic, si se grabeste sa ajunga la nasterea fiului sau, dar pe drum va trebui sa il ia cu el si pe Ethan...


Gen: Comedie
Data aparitiei: 5 Noiembrie 2010 (Romania)
Durata: 95 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia: Todd Phillips | Scenariul: Alan Freedland, Alan R. Cohen

Un film cu: Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Michelle Monaghan, Jamie Foxx, Juliette Lewis, Danny McBride, Matt Walsh, Brody Stevens, Jakob Ulrich, Naiia Ulrich, Todd Phillips, Sharon Conley, Nathalie Fay.

Povestea: Aflat in Atlanta, intr-o vizita de afaceri, arhitectul Peter Highman doreste sa se intoarca inapoi in Los Angeles, la sotia Sarah, care se pregateste sa le nasca un copil. Totul se transforma intr-un dezastru atunci cand viitorul tatic il va intalni pe Ethan Tremblay de care nu se mai poate descotorosi. Datorita comportamentului inadecvat al acestuia, amandoi sunt scosi afara din avion. Peter, ramane fara bani, valiza si e fortat sa accepte oferta lui Ethan de a merge pana in Los Angeles, cu masina. Drumul va fi un adevarat calvar, pentru ca acestia sunt doua firi diferite. In timp ce Peter este matur, organizat si rezervat, Ethan nu este decat un copil imatur care il enerveaza permanent, facand deliciul publicului. Evident, calatoria nu va fi una simpla si relaxanta, ci va fi una plina de multe aventuri si obstacole, in care temperamentul lui Ethan va ceda de cele mai multe ori. Adevarata intrebare este daca Peter va ajunge la timp acasa, pentru a fi martor la nasterea fiului sau.

Due Date Sorocul 2010 Film Trailer

Peter si Ethan pleaca intr-o calatorie cu obstacole si peripetii, inspre Los Angeles.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->