Echipa Sfarma-Tot (2005)

Paul Crewe ajunge la inchisoare, unde alaturi de colegii sai, formeaza o echipa de fotbal american si ii provoaca pe gardienii inchisorii la un meci.

Gen: Comedie, Sport
Data aparitiei: 22 Iulie 2005 (Romania)
Durata: 113 minute
Filmul de azi - Nota: 7.1/ 10


Regia: Peter Segal | Scenariul: Tracy Keenan Wynn | Povestea: Albert S. Ruddy

Un film cu: Adam Sandler, Burt Reynolds, Chris Rock, Nelly, Michael Irvin, Walter Williamson, Bill Goldberg, Terry Crews, Bob Sapp, Nicholas Turturro, Dalip Singh, Lobo Sebastian, Joey Diaz, Steve Reevis, David Patrick Kelly.

Povestea: Paul "Distrugatorul" Crewe a fost un jucator de fotbal american foarte bun la vremea sa, un adevarat superstar, doar ca... acele timpuri au trecut de mult. Cand un accident pe fondul consumului de alcool il trimite la inchisoare inchisoare, Paul este rugat de seful inchisorii sa faca din prizonieri, o echipa de fotbal si sa ii infrunte pe gardieni. Paul accepta oferta pentru ca vrea sa isi faca viata cat mai usoara, aici, in inchisoare. Nu trece mult timp si este ajutat de Caretaker si Nate Scarborough ca sa ii adune pe prizonieri si sa faca o echipa de elita din ei. Cu Paul acum la carma inchisorii, gardienii nu au idee ce ii asteapta la meci.

Echipa Sfarma-Tot 2005 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->