Fata din vecini (2004)

fata din vecini the girl next door Visul unui adolescent se implineste atunci cand o fosta starleta din filmele pentru adulti se muta in vecini, si se indragostesc unul de celalalt.

Gen: Comedie, Dragoste
Data aparitiei: 24 Septembrie 2004 (Romania)
Durata: 108 minute
Filmul de azi - Nota: 6.9/ 10


Regia: Luke Greenfield | Scenariul: David Wagner, Brent Goldberg

Un film cu: Emile Hirsch, Nicholas Downs, Elisha Cuthbert, Timothy Olyphant, James Remar, Chris Marquette, Paul Dano, Timothy Bottoms, Donna Bullock, Jacob Young, Brian Kolodziej, Brandon Irons, Amanda Swisten, Sung Hi Lee, Ulysses Lee, Harris Laskawy.

Povestea: Filmul The Girl Next Door vorbeste despre inteligentul si ambitiosul tocilar care nu a avut niciodata vreo iubita. Tot ce a facut pana la aceasta varsta a fost sa se preocupe de scoala si sa isi vada de viata. Prietenii lui incearca sa ii gaseasca solutii dar nu se ajunge la niciun rezultat. Curand, lucrurile se schimba, atunci cand in vecini se muta o frumoasa blonda, desprinsa parca din filme. Acestia se indragostesc unul de celalalt si ies constant la intalniri, ea incercand sa il faca sa fie mult mai curajos, mai independent si mai hotarat. Aceasta doreste sa ii sporeasca increderea in sine. Lumea se naruie atunci cand baiatul afla ca ea chiar este desprinsa din filme, dar nu orice filme, ci filme pentru adulti. Cuplul se cearta si lucrurile se complica. Desi ea ii explica faptul ca s-a lasat de aceasta meserie, greselile trecutului nu pot fi sterse chiar atat de usor cu buretele, iar fostul ei producator care o tot urmareste, incercand sa o faca sa se intoarca in afacere, nu usureaza viata nimanui.

Fata din vecini 2004 Trailer

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->