Inselat de Sarah Marshall (2008)

inselat de sarah marshall Dupa ce iubita se desparte de el, Peter pleaca in vacanta in Hawaii ca sa uite total de aceasta, dar surpriza face sa dea acolo peste ea si iubitul ei.

Gen: Comedie, Drama, Dragoste
Data aparitiei: 22 August 2008 (Romania)
Durata: 111 minute
Filmul de azi - Nota: 6.2/ 10


Regia: Nicholas Stoller | Scenariul: Jason Segel

Un film cu: Kristen Bell, Jason Segel, Paul Rudd, Mila Kunis, Russell Brand, Bill Hader, Liz Cackowski, Maria Thayer, Jack McBrayer, Taylor Wily, Da'Vone McDonald, Steve Landesberg, Jonah Hill, Jonah Hill, Kala Alexander, Kalani Robb.

Povestea: Compozitorul si muzicianul Peter Bretter duce o viata destul de boema. Sta toata ziua in pat si se uita la televizor, uneori trecand pe la studio, ca sa compuna coloana sonora a serialului la care iubita sa lucreaza. Sarah Marshall este o frumoasa blonda, care traieste alaturi de acesta de aproximativ 5 ani. Intr-o zi mai nefericita pentru Peter, ea il anunta ca are pe altcineva si ca vrea sa se desparta. La auzul acestor vesti, Peter nu doreste sa accepte realitatea si este chiar deprimat pentru o buna perioada de timp. Pentru a uita cu totul de Sarah, Peter decide sa plece in Hawaii. Intamplarea face ca si aici sa dea peste fosta iubita, care, culmea, este alaturi de cel cu care il insela in tot acest timp. Vizibil afectat, Peter va fi ajutat de catre o frumoasa fata de la receptie, interpretata de Mila Kunis, care pare sa fie atrasa de el si doreste sa ii dea o mana de ajutor. Cu ajutorul acesteia, Peter incepe sa o faca geloasa pe Sarah, iar ea se indeparteaza tot mai tare de frumosul ei iubit. Intr-un final, totul s-ar putea termina prost atat pentru Sarah cat si pentru Peter. In aceste conditii, va reusi Peter sa o recastige pe Sarah, sau barbatul isi va gasi alinarea in bratele altcuiva?

Forgetting Sarah Marshall 2008 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->