Autoportretul unei fete cuminti (2015)

self portrait of a dutiful daughter 2015
Despre viata unei femei in varsta de 30 de ani, care se trage dintr-o familie buna si incearca sa supravietuiasca intr-o societate monotona.

Gen: Drama
Data aparitiei: 25 Septembrie 2015 (Romania)
Durata: 81 minute
Filmul de azi - Nota: 3.5/ 10

Regia si scenariul: Ana Lungu

Un film cu: Elena Popa, Emilian Oprea, Andrei Enache, Iris Spiridon, Alexandru Lustig, Radu Iacoban, Dan Lungu, Magdalena Lungu, Veronica Grunau, Fatma Mohamed, Istvan Teglas, Ioan Paul, Anca Puiu, Valentin Dragan, Bogdan Enache.

Povestea: Cristiana este o femeie in varsta de 30 de ani care vine dintr-o familie "buna". Acum, intr-adevar, fiecare interpreteaza acest termen de "bun" dupa cum isi doreste. Tanara este studenta si incearca sa isi duca la capat doctoratul in inginerie seismica, in timp ce trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant, intr-o viata in care pentru ea nu conteaza decat traiul de pe o zi pe alta si sexul cu rost sau fara rost, alaturi de o persoana care nu o respecta extraordinar de tare. Filmul este romanesc, astfel ca se vede ca se forteaza o nota reala, prin introducerea de cuvinte vulgare - din nou - cu rost sau fara rost, doar pentru a-i da o idee de realitate. Adevarul e ca nici cei mai mari infractori ai tarii nu folosesc atat de multe cuvinte si expresii vulgare, precum o fac protagonistii din acest film, pe anumite pasaje.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->