The Martian - Martianul (2015)

martianul 2015 the martian
Dupa ce descopera ca a ramas singur pe Marte, in urma unei expeditii dezastruoase, Mark trebuie sa apeleze la ingeniozitate pentru a ramane in viata pentru cat mai mult timp posibil.

Gen: Actiune, Aventura, SF
Data aparitiei: 2 Octombrie 2015 (Romania)
Durata: 130 minute
Filmul de azi - Nota: 7.9/ 10

Regia: Ridley Scott | Scenariul: Drew Goddard | Romanul: Andy Weir

Un film cu: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Sebastian Stan, Sean Bean, Chiwetel Ejiofor, Mackenzie Davis, Jeff Daniels, Donald Glover, Michael Pena, Naomi Scott.

Povestea: Mark Watney este un astronaut ce va pleca in misiune pe Marte, impreuna cu un echipaj profesionist. Pana aici, toate bune. Ajunsi pe Planeta Marte, acestia sunt prinsi intr-o furtuna si sunt nevoiti sa abandoneze misiunea, lasandu-l in urma pe Mark despre care credeau ca este mort. Dupa ce isi revine, Mark constata ca a fost abandonat pe Marte. Stiind ca orice mesaj ar trimite, acesta va ajunge peste cativa ani pe Pamant, Mark trebuie sa invete cum sa isi cultive hrana, aici, pe planeta unde nimic nu creste, ca sa poata supravietui, pana cand echipajul lui va constata ca el inca este in viata si ca trebuie salvat. Planeta este ostila si nu are cu ce sa se hraneasca, asadar va trebui sa apeleze la ingeniozitatea lui. Chiar si asa, va mai avea NASA nevoie de el, si pana la urma, merita riscul sa mearga dupa el si sa piarda alte vieti omenesti?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->