Burnt - Super Chef (2015)

Dupa ce aproape isi ruineaza cariera datorita drogurilor si a femeilor, chef-ul Adam Jones vrea sa isi puna ordine in viata, intorcandu-se in Londra, din dorinta de a obtine trei stele Michelin.

Gen: Comedie, Drama
Data aparitiei: 23 Octombrie 2015 (Romania)
Durata: n/a
Filmul de azi - Nota: 7.5/ 10

Regia: John Wells | Scenariul: Steven Knight | Povestea: Michael Kalesniko

Un film cu: Bradley Cooper, Sienna Miller, Omar Sy, Lily James, Alicia Vikander, Uma Thurman, Emma Thompson, Daniel Bruhl, Sarah Greene.

Povestea: Adam Jones (Bradley Cooper) este un Chef bucatar care a avut totul... si a a pierdut totul. Este un bucatar rockstar, care se bucura de doua stele Michelin, insa el vrea mai mult, vrea sa fie premiat cu cele trei stele Michelin. Pentru a-si implini acest vis, Adam trebuie sa realizeze ca trebuie sa isi puna ordine in viata, sa renunte la droguri si aventuri cu femei si in sfarsit sa se apuce de munca. Adevarata provocare incepe atunci cand se muta in Londra, acolo unde crede ce a gasit locul prielnic pentru a-si implini visul si a obtine cele trei stele Michelin. O mare problema ar fi aceea ca echipa lui de bucatari si ospatari nu ii impartaseste tot timpul aceleasi opinii, motiv pentru care sunt sanse sa apara multe divergente intre ei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->