Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a (2015)

O ultima misiune condusa de Katniss, ce are ca scop capturarea presedintelui Snow si abolirea tiraniei acestuia asupra celor 13 districte.

Gen: Aventura, SF
Data aparitiei: 20 Noiembrie 2015 (Romania)
Durata: 137 minute
Filmul de azi - Nota: 6.9/ 10

Regia: Francis Lawrence | Scenariul: Peter Craig, Danny Strong

Un film cu: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Gwendoline Christie, Elizabeth Banks, Natalie Dormer, Julianne Moore, Sam Claflin, Woody Harrelson, Philip Seymour Hoffman, Stanley Tucci, Donald Sutherland.

Povestea: Ultima parte a seriei "Jocurile Foamei" o are ca intotdeauna pe Katniss, ca protagonista. De aceasta data, ultimul episod al seriei nu va mai fi impartit la randul lui in alte parti, astfel ca acest film este ultimul din serie. Vom afla in sfarsit daca districtele vor reusi sa isi dobandeasca libertatea, prin intermediul lui Katniss care ii va conduce pe rebeli inspre victorie, speram, si inspre detronarea presedintelui Snow. O avalansa de efecte speciale ne asteapta, odata cu intrarea rebelilor pe "teren minat" si asta deoarece Snow nu va sta cu mainile in san, asteptand sa fie ucis, ci incearca sa le faca viata cat mai grea, rebelilor de care vrea sa scape, din dorinta de a-si continua "mandatul" asupra celor 13 districte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->