Dead Snow: Red vs. Dead (2014)

dod sno dead snow red vs dead
Sa iti ucizi prietena cu un topor, sa iti fie taiata mana si sa iti vezi prietenii devorati de catre zombi nazisti. Suna infiorator? Acesta este doar inceputul.

Gen: Actiune, Comedie, Horror
Data aparitiei: 12 Februarie 2014 (Norvegia)
Durata: 100 minute
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia: Tommy Wirkola | Scenariul: Stig Frode Henriksen, Vegar Hoel

Un film cu: Vegar Hoel, Ørjan Gamst, Martin Starr, Jocelyn DeBoer, Ingrid Haas, Stig Frode Henriksen, Hallvard, Holmen, Kristoffer, Joner, Amrita Acharia, Derek Mears, Bjarte Tjostheim, Christian Rubeck, Charlotte Frogner, Jesper Sudnes, Tage Guddingsmo.

Povestea: Este una din cele mai proaste zile ale vietii tale, probabil. Gandeste-te cum ar fi sa iti ucizi din greseala iubita cu un topor, sa iti fie retezata mana si cei mai buni prieteni ai tai sa fie devorati de catre zombi care apar parca de nicaieri. Daca toate astea ti s-ar intampla, ai spune ca mai rau de atat chiar nu se mai poate, insa vei vedea ca situatia inca se mai poate inrautati. Ce ai face daca toti nazistii ar reinvia sub forma de zombi si te-ar vana?
Acest scenariu desprins din filme de groaza se intampla in Død Snø 2 unde Martin traieste clipe de groaza. Desi un om normal s-ar speria teribil intr-o situatie de acest tip, protagonistul nostru se enerveaza la culme si vrea sa contracareze toti acesti zombi. Acestuia ii vine ideea stralucita de a-si forma propria armata de zombi care sa lupte impotriva nazistilor si astfel ca razboiul dintre Germania si Aliatii se reia, exact ca in al Doilea Razboi Mondial.

Dead Snow Red vs Dead 2014 Trailer

O confruntare intre zombi nazisti si zombi americani, intr-o comedie horror neasteptata.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->