Treonatul de magneziu poate fi utilizat ca parte a unei diete echilibrate și a unui program de suplimentare nutriționale. Este important să consultați un medic înainte de a utiliza orice supliment alimentar, inclusiv treonatul de magneziu, pentru a determina dacă acesta este potrivit nevoilor și sănătății generale. 

Doza de treonat de magneziu poate varia în funcție de nevoile individuale și de sănătatea generală. În general, doza recomandată de treonat de magneziu este de 200-400 mg pe zi. 

Treonatul de magneziu poate fi achiziționat sub formă de capsulă sau pulbere. Este important să alegeți un produs de calitate dintr-o sursă de încredere pentru a asigura siguranța și eficacitatea produsului. În concluzie, treonatul de magneziu este o formă de magneziu foarte biodisponibilă, care a demonstrat numeroase beneficii pentru sănătate.

Fie că este vorba despre vitamine, minerale, proteine sau alte substanțe nutritive, suplimentele nutriționale pot să acopere deficiențele nutriționale sau să ofere un plus de energie și vitalitate.

Treonatul de magneziu poate îmbunătăți funcția cognitivă și memoria, reduce stresul și îmbunătățește starea de spirit, reduce inflamația din organism, protejează celulele de deteriorarea radicalilor liberi, îmbunătățește sănătatea inimii și musculo-scheletice. Treonatul de magneziu poate fi utilizat ca parte a unei diete echilibrate și a unui program de suplimentare nutriționale. Este important să consultați un medic înainte de a utiliza orice supliment alimentar, inclusiv treonatul de magneziu, pentru a determina dacă acesta este potrivit nevoilor și sănătății generale. 

Prin urmare, nu are nimic de-a face cu numeroasele alimente care conțin magneziu natural, cum ar fi: 

  • Nuci și semințe: migdale, nuci de Brazilia, semințe de dovleac, semințe de floarea soarelui, semințe de susan 
  • Verdeturi cu frunze: Spanac, smog elvețian, varză, salată verde, varză 
  • Leguminoase: fasole, linte, năut, mazăre 
  • Fructe: banane, avocado, smochine uscate, prune uscate, stafide 
  • Cereale integrale: orez brun, quinoa, ovaz, spelta 
  • Pește: somon, ton, halibut, sardine 

Teme similare: