Design de pliere: acest model folosește designul brevetat SpaceSaver cu EasyLift Assist, astfel încât să puteți plia cu ușurință banda de rulare într-un singur pas. Puntea se înclină singură, deci nu este nevoie de ridicare sau îndoire grea.

Pret: NordicTrack T 6.5s aceasta este una dintre cele mai ieftine costuri de alergare oferite de NordicTrack, pentru puțin sub 600 USD. Acesta este un preț favorabil bugetului, cu siguranță.

Ce nu ne place

Motor: Când funcționează, acest model poate fi destul de tare. Rețineți acest lucru dacă vă aflați într-un spațiu în care zgomotul / sunetul ar putea fi o problemă.

Consola minimalistă: veți obține ceea ce plătiți atunci când vine vorba despre ofertele consolei de pe acest model. NordicTrack T 6.5S nu are elemente de bază precum un ventilator de răcire și spațiu de stocare, astfel încât este dificil să stochezi telefonul, cheile etc. sau să citești o carte în timp ce lucrezi.

Viteză și înclinare: Ofertele de viteză și înclinare pe acest model sunt neplăcute. 10 mph și 10% înclinare nu sunt prea mari, mai ales dacă doriți să alergați sau să faceți antrenament la intervale.

Verdictul nostru

Dacă sunteți în căutarea unei benzi de alergare foarte prietenoase cu bugetul pentru care să începeți, acest lucru nu este groaznic, deoarece este de la un brand binecunoscut, dar există o mulțime de opțiuni mai bune, care sunt, de asemenea, destul de ieftine. Acest model nu este conceput pentru alergători și nici nu este proiectat pentru o viață de utilizare fără probleme, fără întreținere. Dacă doriți să economisiți niște bani, luați în considerare alte modele care fac cel mai bun premiu pentru achiziționarea de benzi de rulare ieftine.

Prezentare generală a benzii de alergare

Banda de alergare NordicTrack T 6.5 S este o mașină bine construită, cu toate clopotele și fluierele pe care le-ați dori într-o mașină cardio. Echipat cu un motor de 2,6 CHP, această banda de rulare NordicTrack de acasă vă poate duce la o viteză maximă de rulare de 10 mph și poate oferi o înclinare de până la 10%. De asemenea, motorul asigură o funcționare lină și liniștită. Suprafața mare de rulare utilizează sistemul de amortizare FlexSelect găsit pe majoritatea benzii de alergare NordicTrack. Acest sistem de amortizare oferă o suprafață moale care este ușoară pe articulații, dar poate fi, de asemenea, setat pentru a oferi o suprafață fermă mai mult ca rularea în aer liber.

Citiți mai multe despre machiaj Revolution.

Teme similare: