Nu este un secret că vopsirea constantă a părului îl va face să se îngroașe și să se usuce, lucru pe care nimeni nu-l dorește în primul rând. La urma urmei, cui și-ar dori să aibă fire despicate, oricum? Dar, vestea bună este că există acum un tratament eficient în salon pentru a vă ajuta să vă reparați părul deteriorat, o soluție pe care o puteți folosi și în confortul casei voastre. Acesta nu este altul decât Olaplex.

Ce este Olaplex?

O echipă de oameni de știință din SUA cu sediul în California a formulat Olaplex pentru a vă ajuta să vă mențineți sănătatea părului chiar și după ce a trecut prin tratamente și procesări grele. Asta înseamnă că veți putea obține acel superb bob albit, fără să vă faceți griji că părul dvs. va cădea după aceea. 

Ulei pentru restaurarea părului Olaplex
Uleiul pentru restaurarea părului Olaplex este potrivit pentru toate tipurile de păr

Acest produs cosmetic este ca o minunte pe care industria părului o așteaptă de mult timp. Se mândrește cu o substanță chimică cu un singur ingredient care nu numai că împiedică să se producă daune chimice pe păr, ci chiar să le repare în același timp. 

Cum funcționează?

Acest tratament pentru păr nu aseamănă cu niciun alt produs de pe piață. Aceasta este o formulă nouă, care vă îndreaptă părul și îi repară structura compromisă. Formula caută, de asemenea, legăturile de disulfat rupte, apoi le leagă înapoi pentru a vă face părul să fie mai gros, mai puternic, mai plin și cu siguranță mai sănătos. 

Video: Cum se utilizează Olaplex pentru cele mai bune rezultate ale creșterii părului Olaplex nr. 0, Olaplex nr. 3, Olaplex nr. 6 și 7

S-ar putea să te intereseze și tu: Tipuri de bază de ochelari

Când se folosește în salon? 

Produsul e ca un făcător de minuni care poate remedia aproape orice. El este adesea recomandat aproape tuturor clienților salonului. Este esențial să folosiți tratamentul pentru păr de fiecare dată când vă vopsiți pe păr. El poate ajuta la reducerea semnificativă a decolorării și la menținerea integrității părului, în special în cazul culorilor mai întunecate și mai intense. 

Multe saloane folosesc neobosit acest produs în unele servicii de deschidere a culorii părului, cum ar fi decolorarea completă a părului și balayage. Vor ca toți clienții lor să se bucure de un păr sănătos și frumos pe care să-i poată întreține cu ușurință chiar și acasă la ei. Acest tratament pentru păr le dă exact această șansă.

Pe scurt, deoarece vă face părul remarcabil de puternic, este posibil să-l colorați mai des și puteți, de asemenea, să îi deschideți culoarea naturală din ce în ce mai ușor, după cum doriți, fără grija că firele se vor rupe. 

Care sunt beneficiile?

  • Ajută la menținerea stării optime a a părului la vopsire și îl face să se fie mai lucios, mai plin și mai sănătos. 
  • Acest lucru funcționează chiar și pe părul natural. Poate anula efectele nocive ale soarelui și căldurui după doar un singur tratament independent pe care îl puteți aplica acasă. 

Diferitele stadii

Olaplex este un tratament cosmetic unic pentru îndreptarea părului, care implică mai mulți pași pentru a ajuta la reconstrucția legăturilor disulfidice din păr care se descompun atunci când părul este colorat, tratat chimic sau coafat la temperaturi mari. Pașii 0, 2, 3, 4, 5, 6, 7, precum și noul pas 8 introdus sunt toate disponibile sub formă de produse utilizabile la domiciliu, în timp ce pașii 1 și 2 sunt ambele servicii oferite în salon care trebuie administrate numai de către experții.

Teme similare: