Când ești părinte, faptul că copiii tăi spun că se plictisesc este un lucru destul de obișnuit. Seturile sau trusele de știință 4M sunt unele dintre modalitățile de a vă ține copiii ocupați și, în același timp, de a dezvolta și consolida competențele științifice de bază pe care le-au învățat la școală. 

De asemenea, acestea sunt ideale pentru a-i ajuta să învețe continuu chiar și acasă și pentru a face din știință o materie tangibilă, activă și distractivă. Mai jos sunt doar câteva dintre cele mai bune kituri de știință de la 4M care sunt garantate să distreze copiii de toate vârstele ore în șir și să țină plictiseala la distanță! 

Perfect pentru copiii cu vârsta de 8 ani și peste, acest kit este format din trei roboți diferiți, alimentați cu energie solară, care au capacitatea de a merge, alerga și de a se cățăra pe o frânghie. Aceasta este o introducere excelentă în construcții și robotică.

Robot solar 3 în 1 

Perfect pentru copiii cu vârsta de 8 ani și peste, acest kit este format din trei roboți diferiți, alimentați cu energie solară, care au capacitatea de a merge, alerga și de a se cățăra pe o frânghie. Aceasta este o introducere excelentă în construcții și robotică. 

Crystal Geode în creștere

Acest echipament de chimie interesant și distractiv le oferă copiilor șansa de a cultiva singuri geodă de cristal frumoasă. Copiii de 14 ani și peste vor reveni cu siguranță din nou și din nou pentru a monitoriza creșterea cristalului lor. 

Submarin de scufundare 

Începeți să-i învățați pe copii reacțiile chimice în timp ce privesc acest submarin cum se scufundă și se întoarce la suprafață datorită ajutorului prafului de copt. 

Frigider Rovers

E timpul să înfășurăm roverul și să lăsăm asta pe frigider. Lasă-i pe copii să privească mirați cum mașinuța se prinde și urcă pe suprafața frigiderului în timp ce sfidează forța gravitației. Este unul dintre acele seturi de știință 4M care sunt atât de distractive și amuzante de privit. 

Skeleton uman luminos 

Copiii pot avea șansa de a construi un schelet uman complet cu ajutorul ghipsului. Vopseaua fosforescentă poate fi folosită pentru a picta oasele și pentru a le asambla cu ajutorul denumirilor lor științifice. Fiind unul dintre cele mai bune seturi de știință 4M, acesta îi învață pe copii cum scheletul servește drept suport pentru corp. Acesta este, de asemenea, un mod distractiv pentru ei de a determina diferența dintre o fibulă și o tibie. 

Junk Yard Drummer 

Acest robot drăguț și premiat oferă copiilor posibilitatea de a transforma cutii, borcane și mașini într-un set de tobe al lor. Tot ce trebuie să facă este să pună robotul toboșar laolaltă, să vină cu un ritm și o melodie unică și să aibă un concert live oricând și oriunde. 

Racer magnetic 

Această mașină de curse nu are nevoie de un șofer și nici măcar de baterii pentru a se mișca. Descoperă magneții și puterea lor puternică și cum îi poți folosi pentru a conduce această mașină de curse prin casă. 

Vulcan de buzunar

Erupțiile vulcanice sunt posibile în baie, pe masă sau chiar în interiorul unui pahar. Acest gadget științific de buzunar este unul dintre seturile de știință 4M care captivează nu numai copiii, ci și pe cei cu suflet. 

Nisipuri mișcătoare și vulcan

Lasă dinozaurii să fie înghițiți în propriul tău bazin cu nisipuri mișcătoare. Fiți uimiți de puterea mistică în timp ce scheletele dinozaurilor se scufundă încet sub nisipuri. Dezgroparea acestora mai târziu pentru asamblare este și mai amuzantă sau puteți, de asemenea, să creați o erupție vulcanică. Gândește-te la aceasta ca la o dioramă preistorică grozavă și distractivă pusă laolaltă! 

Citește și: Cum să obțineți cele mai bune rezultate din cadourile promoționale

Teme similare: