Marmura Hubelino Run pentru copii a obtinut o multime de comentarii si feedback pozitiv de la copii si parinti deopotriva. Ce este in spatele acestei popularitati?

Ce este Hubelino?

Hubelino este practic un sistem de marmura complet compatibil cu Lego Duplo. Lego Duplo si Hubelino au acelasi principiu general si toate blocurile de constructie ale celor doua sisteme se potrivesc impreuna intr-un mod perfect. Veti avea ocazia sa utilizati Lego Duplo pentru a va construi fundatia Hubelino sau pentru a construi o marmura Hubelino pe cladirea deja existenta Duplo.

Blocurile lui Hubelino sunt realizate din plastic. Acestea sunt lipite unul de celalalt si impreuna pentru a construi orice cladire, structura sau forma pe care le puteti imagina. Acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni si le puteti combina oricum oricum doriti.

Blocurile in sine sunt, de asemenea, foarte simple si simple, facandu-le nesfarsit variabile. Acestea sunt folosite pentru construirea fundatiei marmurei.

Pe partea superioara a blocurilor, puteti sa va construiti marmura actuala folosind elemente de rulare. Acestea sunt, de asemenea, disponibile in diferite forme si dimensiuni, combinatiile fiind practic fara sfarsit.

Creativitatea si imaginatia dvs. sunt singurele limitari aici, precum si numarul elementelor de rulare disponibile si blocuri de constructie.

Elemente de rulare si blocuri de constructie

Elementele de rulare formeaza rularea marmurei Hubelino, deoarece marmura se va executa in aceste blocuri. Exista diverse seturi cu combinatii diferite ale acestor elemente. Fiecare element vine in patru culori diferite, si anume rosu, galben, verde si albastru. Culorile sunt aproape identice cu cele ale lui Lego Duplo.

Veti avea nevoie de blocuri pentru construirea fundatiei pentru rularea marmurei Hubelino. Cand aveti deja multe blocuri de constructie Lego Duplo, va fi mai greu sa le folositi sau puteti combina impreuna cele doua sisteme. Este unul dintre cele mai bune motive pentru care o multime de parinti si copii iubesc foarte mult sistemul Hubelino. Puteti folosi intreaga lume Lego Duplo cu toate accesoriile, structurile si blocurile de constructie.

Trebuie doar sa lipiti cateva elemente de rulare pe acestea si, astfel, aveti deja o marmura. Nu subestimati niciodata numarul de blocuri de care aveti nevoie pentru a alerga, mai ales daca doriti sa construiti unul foarte mare.

Blocurile lui Hubelino care vin in diferite seturi sunt in principal doar albe. Acest lucru este minunat, deoarece le puteti vedea imediat. O fundatie in alb complet arata si ea minunat. Daca cele albe nu sunt ceasca de ceai, puteti sa le obtineti si in elementele de culoare albastra, verde, galbena si rosie.

Citiți următorul articol: Cele mai bune seturi de știință 4M pentru activități distractive de weekend

Când ești părinte, faptul că copiii tăi spun că se plictisesc este un lucru destul de obișnuit. Seturile sau trusele de știință 4M sunt unele dintre modalitățile de a vă ține copiii ocupați și, în același timp, de a dezvolta și consolida competențele științifice de bază pe care le-au învățat la școală.

Extensii si elemente suplimentare

Elementele suplimentare pentru rularea de marmura Hubelino sunt foarte distractive si foarte importante in acelasi timp. Acestea sunt minunate daca doriti sa creati o alergare mai complexa sau cand doriti sa adaugati un pic de ceva nou. Elementele sunt de o calitate deosebita, deoarece acestea sunt solide, robuste, se potrivesc perfect si, bineinteles, ele functioneaza. Toate elementele suplimentare sunt de culoare portocalie pentru a va ajuta sa le gasiti imediat.

Teme similare: