Ridurile apar din cauza îmbătrânirii, anumitor poziții în care dormim, pierderii în greudate și a efectelor solare. Ridurile pot apărea și datorită experesiilor pe care le facem, fumatului, hidratarea necorespunzătoare și a altor factori. Noi ca oameni putem limita efectele acestora evitând contactul excesiv cu soarele și urmând o dietă corespunzătoare.

Un alt mod de a scăpa de riduri este crema anti-rid. Există mii de astfel de creme pe piață. Însă acestea depind de pielea noastră, nu putem folosi creme la întâmplare. Trebuie să luăm în considerare anymite aspecte înainte de a alege o cremă.

Ce să avem în vedere când alegem o cremă anti-rid:

  • Uitați-vă pe lista de ingrediente pentru a vedea dacă pe listă se află Retinoide, peptide, antioxidanți, acid hialuronic, ceramide și unt de shea
  • Alegeți o cremă anti-rid potrivită pentru pielea voastră. Cremele anti-rid ușoare sunt cele mai bune pentru pielea grasă, iar cremele groase sunt ideale pentru pielea uscată. 
  • Dacă aveți pielea foarte sensibilă ar trebui să verificați ingredientele și să vedeți dacă are bakuchiol și nu retinol. 
  • Ingredientele cremelor anti-rid se deteriorează dacă sunt expuse la lumină sau oxigen. Asigurați-vă că sunt închise și păstrate într-un loc adecvat. 

Câștigătorul este – Lux factor anti-wrinkle cream

Datorită motivelor de mai sus, noi recomandăm să folosiți crema Lux Factor. Ea atinge toate criteriile de pe listă. Crema Lux Factor este alegerea de top și probabil cea mai eficientă și sigură cremă anti-rid.

Crema anti-rid

Având în considerare factorii de mai sus, noi am întocmit o listă cu cele mai recomandate creme anti-rid.

Olaplex pentru cele mai bune rezultate de creștere a părului

Olaplex este miracolul de care are nevoie părul tău

Nu este un secret că vopsirea constantă a părului îl va face să se îngroașe și să se usuce, lucru pe care nimeni nu-l dorește în primul rând. La urma urmei, cui și-ar dori să aibă fire despicate, oricum? Dar, vestea bună este că există acum un tratament eficient în salon pentru a vă ajuta să vă reparați părul deteriorat, o soluție pe care o puteți folosi și în confortul casei voastre. Acesta nu este altul decât Olaplex.

Alte cele mai bune creme anti-îmbătrânire pentru combaterea ridurilor

Crema Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Night 

Această cremă anti-rid este practic un umidificator pentru piele mai puțin agresiv care ajută noile celule ale pielii să iasă la suprafață. Ajută treptat generarea de colagen.

Crema Neutrogena este un produs puternic. Prin urmare, poate cauza iritații ale pielii. Se recomandă să aplicați un strat fin, de două ori pe săptămână înainte de culcare, și să măriți cantitatea pe măsură ce se obișnuiește pielea.

Crama L’Oreal Revitalift Anti-wrinkle pentru fațp și gât

Crema conține propilenă, o proteină pe bază de zahăr care ajută la hidratearea pielii, estompează ridurile și îngroașă pielea. Această cremă se numără în top, mai ales când vine vorba de ridurile de pe gât. Are aprobarea a numeroși dermatologi certificați.

Crema Olay Regenerist Micro-Sculpting 

The major wrinkle removing agent in this cream is hyaluronic acid which hydrates and plump the skin. Furthermore, amino-peptides firm the skin and niacinamide (vitamin B3) helps to remove the appearance of enlarged pores and dullness.

Roc Retinol Correxion Deep Wrinkle Anti-Aging Cream

De obicei, produsele Retinol pot irita pielea, însă crema anti-rid Roc Retinol are ingrediente ce hidratează pielea, prevenind apariția și minimizând gravitatea iritațiilor. Conține retinolul necesar pentru combaterea efectelor îmbătrânirii asupra pielii.

Crema NEOCUTIS Lumiére Bio-Restorative Eye 

Această cremă conține ingrediente puternice pentru a netezi pielea din jurul ochilor, folosind cafeină pentru a elimina pungile și pentru a umple golurile.

Alegeți o cremă din lista de mai sus, aceasta vă va schimba viața și veți reuși să scăpați de riduri fără a plăti sume enorme dermatologilor.

Citiți mai multe despre un ser al genelor.

Teme similare: