Moneyball: Arta de a învinge (2011)

moneyball arta de a invinge
Dupa o cariera nereusita ca juator, Billy devine manager la Oakland A si reuseste pe baza unor date de calculator, sa formeze o echipa geniala.

Gen: Biografie, Drama, Sport
Data aparitiei: 9 Decembrie 2011 (Romania)
Durata: 133 minute
Filmul de azi - Nota: 7.6/ 10


Regia: Bennett Miller | Scenariul: Steven Zaillian, Aaron Sorkin | Povestea: Star Chervin | Cartea: Michael Lewis

Un film cu: Brad Pitt, Robin Wright, Jonah HillPhilip Seymour Hoffman, Chris Pratt, Stephen Bishop, Reed Diamond, Brent Jennings, Ken Medlock, Tammy Blanchard, Jack McGee, Vyto Ruginis, Nick Searcy, Glenn Morshower, Casey Bond.

Povestea: Inspirat dupa o poveste reala, filmul Moneyball: Arta de a invinge spune povestea lui Billy Beane, care dupa ce isi rateaza cariera de jucator, ajunge sa fie manager la echipa Oakland Atheltics. In anul 2002, cei mai buni dintre jucatorii echipei ajung sa plece la alte echipe mai mari, pe salarii mai bune si Billy ramane in impas. Ajunge sa il angajeze pe Peter Brand (Jonah Hill) care nu a mai lucrat niciunde pana acum, dar care vine cu o idee geniala. El sugereaza sa aleaga jucatori pe baza unor statistici furnizate de calculator, mai exact, sa aleaga jucatori care nu sunt doriti de alte echipe din diferite motive: ba sunt batrani, ba au fost accidentati, ba au un caracter dificil. Fireste, odata selectionati, nu inseamna ca echipa va incepe sa mearga bine iar mass-media nu se sfieste din a pune presiune pe echipa. Cu toate acestea, Billy va avea curand parte de o surpriza placuta!

Cumparare: DVD-ul sau cartea pot fi achizitionate de aici!

Moneyball: Arta de a invinge (2011) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->