Grindina nu este probabil unul dintre dezastrele naturale care vin în minte. Din păcate, acest lucru poate provoca daune în valoare de miliarde de dolari în fiecare an vehiculelor și culturilor. Acesta este motivul pentru care este important să utilizați capacul anti-grindina potrivit pentru a vă proteja vehiculul de daunele provocate de grindină.

Dacă te vei găsi vreodată prins în mijlocul unei furtuni, există mai multe lucruri și modalități prin care poți încerca să îți păstrezi mașina în siguranță de efectele distructive ale grindinei.

Folosiți capacul pentru mașină sau cuverturi

Dacă nu puteți găsi un adăpost acoperit în timpul unei furtuni de grindină, puteți evita sărăcia și scufundările acoperindu-vă mașina cu o copertină sau cuverturi anti-grindină. În timp ce acestea ar putea să nu împiedice neapărat să se producă toate zăvoarele și căldurile, acestea le pot reduce în continuare pentru a vă ajuta să economisiți bani.

Folosiți covorase de podea

În cazul în care ai uitat să îți împachetezi capacul sau păturile de mașină, poți folosi și covorașele pe care le poți așeza pe parbriz, astfel încât să nu fie rupte de grindină. Este posibil să nu fie cea mai bună alegere, dar acesta este un lucru pe care cel puțin îl puteți folosi.

Închiriați sau cumpărați parcare acoperită 

Pentru persoanele care nu au nicio zonă acoperită unde pot parca pe sub, este o idee înțeleaptă să cumpere un transport. Dacă locuiți într-un apartament, puteți lua în considerare închirierea parcării acoperite.

Găsiți parcare acoperită cât mai repede dacă sunteți prins într-o furtună de grindină în timp ce conduceți

Dacă sunteți vreodată prins în mijlocul unei furtuni de grindină, asigurați-vă că găsiți adăpost în cel mai scurt timp posibil. Utilizați GPS-ul mașinii sau a telefonului mobil pentru a găsi cea mai apropiată locație acoperită. Astfel de locații pot include benzinării, garaje de parcare și altele.

Obțineți Acoperire de închiriat sau cumpărat dacă locuiești într-o zonă predispusă la grădiniță

Dacă locația dvs. întâmpină în mod obișnuit furtuni de grindină, este o idee înțeleaptă să primiți o închiriere sau o asigurare completă dacă sunteți vreodată prins în mijlocul unei furtuni de grindină. Daunele cauzate de grindină pot costa mii de dolari și nimeni nu vrea să plătească pentru o factură atât de mare sau fără o mașină timp de câteva zile.

Citește și articolul următor: Cum să alegeți lichidul de răcire potrivit pentru mașina voastră

Lichidul de răcire se asigură că motorul nu se supraîncălzește și te scutește de o factură costisitoare de reparații. Lichidul de răcire vă menține motorul protejat atât de temperaturile extrem de reci, cât și de cele calde. 

Verificați vremea înainte de a părăsi casa

Probabil unul dintre cele mai simple și ușoare lucruri de făcut este să verificați vremea din zona dvs. pentru orice furtună severă. Dacă există vreodată grindină iminentă, căutați o parcare acoperită la locul de muncă sau asigurați-vă că parcați în garajul casei dvs.

Mișcați-vă vehiculul lângă o clădire

Dacă există grindină iminentă, puteți încerca să vă parcați mașina într-o zonă sigură la locul de muncă pentru ca vehiculul dvs. să rămână protejat. Dacă furtuna pare să vină dintr-o direcție anume, puteți muta vehiculul în partea opusă ca o modalitate de a-l evita.

Citiți următorul articol: Evită să faci aceste greșeli când îți cumperi o cască de motocicletă

Au trecut vremurile în care casca de motocicletă era doar un accesoriu pentru protecție. În ziua de azi, căștile sunt un accesoriu de modă. Înainte să îți cumperi o motocicletă, e absolut necesar să îți cauți o cască.

Rămâi în mașina ta în timpul furtunii de grindină

Rămâi protejat în timpul furtunii și abține-te de la părăsirea mașinii, cu excepția cazului în care este nevoie, deoarece grindina poate provoca unele daune corporale grave.

Găsirea unui capac anti-grindină este importantă pentru a vă proteja cu orice preț, atât dvs. cât și mașina.

Teme similare: