Care este conceptul afacerii WEWE GLOBAL?

WEWE GLOBAL este un ecosistem de servicii pentru utilizarea criptomonedelor. Rolul său este de a oferi servicii de broker care permit utilizarea criptomonedelor pentru cumpărături și transferuri, pentru potențiali clienți.

WEWE GLOBAL este destinat persoanelor care cunosc deja criptomonedele, care probabil le au deja în portofel, dar care nu le-au folosit niciodată.

Scopul WEWE GLOBAL https://wewe.global/ este de a face din criptomonede o modalitate de schimb sau, mai degrabă, de a le permite să fie utilizate ca valută valabilă.

Criptocurențele sunt considerate, cel mai adesea, bunuri speculative. Fluctuația valorii Bitcoin demonstrează că poate fi o oportunitate de a genera câștig, chiar și pe termen scurt. Această oportunitate este, de fapt, exploatată de utilizatori, mai degrabă decât o caracteristică a criptomonedei în sine.

Fiecare criptomonedă are obiective proprii și diferite, uneori acest obiectiv fiind oportunitatea de investiție. Apropo, toate criptomonedele au fost folosite în acest fel. Rolul WEWE GLOBAL este de a inversa această tendință și de a transforma criptomonedele în bani adevărați.

De ce să alegi Bitcoin, și nu dolar, euro, yen, liră, etc.? Care sunt avantajele efectuării tranzacțiilor cu criptomonede?

Transparență

Puteți verifica fiecare tranzacție care a avut loc vreodată, mulțumită registrului public de blockchain.

Încredere

Puteți utiliza blockchain-ul cu încredere, știind că nimeni nu îl poate altera după ce tranzacția dvs. a fost confirmată.

Globalitate

Oricine, din orice parte a lumii, se poate alătura rețelei. Puteți trimite și primi criptocurențe rapid, în câteva minute sau chiar secunde. Asta înseamnă că, până și cei care nu au acces la sistemul bancar actual pot participa la economia globală.

Control

Vă puteți controla și gestiona activele fără intermediari.

Economie transparentă

Spre deosebire de sistemul monetar tipic emis de guverne, majoritatea criptomonedelor au un program de aprovizionare previzibil. Puteți calcula rata anuală a inflației, în loc să fiți victima alegerilor guvernului central.

Serviciu 24/7

Puteți efectua tranzacții și primi plăți în orice moment, fără a aștepta să se încheie sărbătorile sau să se deschidă banca.

Având în vedere aceste avantaje, de ce utilizatorii care cunosc deja criptomonedele nu le folosesc ca bani, ci ca instrument de speculație? Din cauză că pot efectua tranzacții doar cu o mică parte a populației; 81% din populația globală nu a deținut niciodată criptomonede. Aceasta înseamnă că criptomonedele sunt bani pentru câțiva, sunt folosite doar între ei, iar asta limitează posibilitățile de a fi cheltuite.

Scopul WEWE GLOBAL este de a crește numărul de persoane care utilizează criptomonede.

Acesta este planul:

  • Crearea de servicii cu plată în criptomonede de interes general, precum achiziționarea de servicii hoteliere și călătorii.
  • Realizarea de videoclipuri de formare în domeniul criptomonedelor, cum funcționează acestea, dar, mai ales, de ce ar trebui folosite și cum se pot folosi.
  • Crearea unor sisteme globale de plată, prin parteneriatele cu furnizori din întreaga lume, care să permită utilizatorilor să plătească cu criptomonede acolo unde până acum puteau plăti doar în moneda tradițională, totul mulțumită conversiei automate a monedei.
  • Atragerea tot mai multor companii și magazine din comunitate care să permită plata în criptomonede, toate grupate într-o singură aplicație.

Dacă dețineți deja bitcoin sau alte criptomonede, WEWE GLOBAL v-ar putea interesa. Serviciile lor sunt în continuă dezvoltare și își propun să ajungă să ofere cel puțin 40, toate prin intermediul aplicației lor pentru smartphone. Simplificându-le, adoptarea masivă a criptomonedelor a devenit posibilă.

Teme similare:

    Nimeni nu a fost găsit