Planeta Maimutelor: Revolutie (2014)

Maimutele conduse de Cezar sunt puse in pericol de catre un grup de oameni, care nu reusesc sa mentina pacea si provoaca un razboi iminent intre rase.

Gen: Actiune, Drama, SF, Thriller
Data aparitiei: 11 Iulie 2014 (Romania)
Durata: 130 minute
Nota: 8,2


Regia: Matt Reeves | Scenariul: Rick Jaffa, Amanda Silver

Un film cu: Gary Oldman, Keri Russell, Andy Serkis, Jason Clarke, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Kirk Acevedo, Nick Thurston, Terry Notary, Karin Konoval, Judy Greer, Jon Eyez, Enrique Murciano, Larramie Doc Shaw, Lee Ross.

Povestea: Dupa ce reusesc sa supravietuiasca virusului care a facut ravagii in urma cu zece ani, un grup de oameni exploreaza taramurile necunoscute ale maimutelor. Acestia ajung sa il cunoasca pe liderul lor, Cezar, dar si pe maimutele pe care el le conduce. In fata impunatoarelor fiare ale naturii, oamenii declara ca vor sa faca pace, dar in sinea lor nu doresc nimic altceva decat sa le demonstreze ca le sunt superiori. Temporar cele doua parti reusesc sa cada de acord si sa incheie o pace care ar trebui sa foloseasca tuturor. Cu toate acestea, pacea pe care ei intentioneaza sa o pastreze pentru un anumit timp se dovedeste a fi fragila atunci cand atacurile incep. Astfel, va incepe un razboi de proportii pe Pamant, un razboi in care o singura rasa va fi castigatoare si unde nu se stie cat de multe vieti se vor pierde. Urmeaza sa vedem care rasa va fi superioara: rasa oamenilor sau rasa maimutelor, intr-un film al verii mult asteptat.

Planeta Maimutelor: Revolutie 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->