Înregistrarea domeniului este unul dintre cele mai cruciale pasuri în creare unui website. Vă puteți aștepta ca această fază să se desfășoare fără probleme, atât timp cât vă veți documenta mai întâi și veți acumula informații de bază în legătură cu adresele și domeniile web.

În calitate de ghid, aici veți găsi câteva sfaturi, pentru a vă asigura că procesarea înregistrării domeniului va fi ușoară și fără stress. 

Asigurați-vă că aveți o denumire comună de domeniu

Una dintre strategiile pe care le puteți încerca este să obțineți mai mult trafic către site-ul dumenavoastră web, prin folosirea mai multor nume de domeniu, astfel încât unul să fie destinat denumirii companiei dumenavoastră, iar celelalte să vă descrie produsele sau servicile de care dispuneți. Nu uitați că există două feluri de clienți, aceia care își amintesc denumirea produsului și aceia care își amintesc denumirea mărcii. Înregistrând mai multe denumiri, veți dispune de mai multe șanse cu privire la potențialii clienți, precum și a celor deja existenți de a accesa site-ul dumneavoastră web.

Dacă veți dispune de un buget suficient de mare, veți putea alege un nume de domeniu asemănător domeniilor originale pe care le-ați obținut. Mulți clienți greșesc scrierea corectă a cuvintelor sau apasă din greșeală taste nepotrivite. Prin cumpărarea unor astfel de domenii greșite, le veți putea folosi ca instrumente valabile pentru redirecțioanarea clienților către site-ul dumenavoastră principal. De asemenea, veți putea reduce și situațiile în care clienții dumneavaostră ar putea să acceseze pagini similar celor de publicitate sau pe site-urile de adulți.

Obțineți Domenii Luate

Doar fiindcă denumirea domeniului pe care o doriți este deja luat de altcineva, acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunțați și să vă decideți la un alt nume. Dacă vă doriți cu adevărat respective denumire, iar bugetul de care dispuneți vă permite, nu renunțați la această dorință. Accesați site-urilor web care vă vor putea da o mână de ajutor cu înregistrarea denumirii dorite a domeniului. Respectivele site-uri dispun de numerele de contact ale proprietarilor de domenii și vor putea să negocieze în locul dumneavoastră. Ține-ți minte că cele mai multe denumire pot dfi negociate, iar altele sunt disponibile la un preț standard.

Totuși, înainte de a începe crearea domeniului, verificați mai întâi denumirea acestuia și asigurați-vă că este relevantă site-ului pe care intenționați să îl creați. Aflați cât mai multe detalii în legătură cu aceste domenii, ca de exemplu traficul lor anual, lunar și zilnic, conținutul lor recent și din trecut, prețurile și istoricul proprietăților. Există cazuri în care anumite domenii care v-au atras atenția să nu fie scoase la vânzare, dar au fost puse spre licitație. Înainte de a paria cel mai mult, fiți siguri că valoarea domeniului este favorabile în raport cu oferta dumneavoastră.

Citiți și articolul următor: Securizează-ți găzduirea privată în cloud și i-ați adio de la griji

Folosește aceste sfaturi utile pentru găzduirea privată în cloud, pentru siguranța continuă a datelor relevante din cloud.

Urmăriți Negocierile Corecte 

Cel mai important sfat pe care vi-l putem oferi cu privire la o înregistrare eficientă a domeniului este alegerea unor negociatori fiabili. Nu uitați că este un proces mai complex să înregistrați domeniile afalte deja în proprietate decât domeniile noi, pentru că trebuie să fiți siguri că transferul de proprietate și plata au fost realizate corespunzător. Pentru a fi siguri cu privire la încheierea legală a vânzării, angajați un vânzător din domeniu, împuternicindu-l în calitate de furnizor de servicii. Astfel, cumpărătorul va fi sigur că transferului de proprietate s-a realizat corespunzător, iar vânzătorul va fi sigur că plata a fost realizată.

Web hosting. Stabilitate, viteză şi flexibilitate sunt cuvintele care ne descriu serviciile oferite. Vă oferă soluţii profesionale de web hosting şi asistenţă tehnică. Citeste mai mult …

Teme similare: