EdgeStar KC2000 are câteva îmbunătățiri de care nu puteai beneficia pe KC1000. Are o șină de protecție în jurul marginilor, pentru a opri paharele din a cădea. Există și o placă protectoare pentru partea de jos din interior ce îți permite să muți butoaiele mai ușor, protejând unitatea. Per total, oferă un sentiment mult mai profesional decât KC1000. Și precum KC1000, vine cu tot ce ai nevoie, în afară de CO2 și un butoi. Componentele în plus sunt necesare doar când faci berea acasă.

Unitatea are și rotile, deci o poți muta ușor pe oriunde. Având în vedere că e măricică, acest lucru este foarte util. Ca și KC1000, acesta are garanție de un an. Are o fiabilitate apreciată în detrimentul altor opțiuni asemănătoare, deși nu este cel mai bun dintre toate.

Contra

Faci niște sacrificii pentru a economisi. Față de KC3000, EdgeStar KC 2000 kegerator nu are controale digitale, iluminare interioară sau blocare pentru ușă. Durează puțin să nimerești temperatura optimă, din moment ce nu poți selecta valori exacte. Trebuie să folosești o rotiță pentru ajustări. Sugerăm să adaugi un control digital extern de la Johnson, dacă ești un meșter descurcăreț.

Această unitate nu este compatibilă cu absolut orice – iată ce nu poate stoca: Coors, Miller, butoaie cauciucate sau supradimensionate.Vei avea nevoie de câteva montaje pentru a folosi butoaie de bere făcută acasă

Deși unități ca aceasta pot părea perfecte pentru a le incorpora în barul de acasă, aceasta nu poate fi incorporată. Dacă vrei să faci asta, îți sugerăm soluția Kegco.

Unii nu vor aprecia faptul că CO2 se află acum în afară. Înseamnă că trebuie să lași spațiu în spatele unității, cam 15 cm.

KC2000 are o fiablitate mai slabă decât KC1000, deși nu este mai rău decât cele din liga sa. E păcat, din moment ce Edgestar nu sunt cunoscuți pentru serviciul clienți bine pus la punct. Noi încă suntem de părere că acesta este un frigider de butoaie mid-range foarte bun, dar poți să iei în considerare o garanție terță când cumperi. S-ar putea să ai nevoie de un răcitor pentru turn, ca și pentru KC1000. Nu are ventilator interior.

Teme similare: