Recenzie generator digital inverter Ryobi 2200W

Motivul pentru care se caută generatoare portabile variază de la persoană la persoană – cineva își dorește să pornească niște scule, altcineva se duce la camping, iar altcineva se asigură că nu rămâne fără curent în caz de pană – dar dacă vrei un astfel de generator pentru portabilitate, atunci îți vei dori unul cu adevărat portabil.

Cântărind puțin peste 22kg, Ryobi 2200 generator este un generator cu, precum sugerează numele, până la 2200W putere de pornire și 1800W de putere continuă. Mai simplu spus, dacă ai avea 18 lampe cu câte un bec de 100W fiecare, acest generator cu invertor le-ar porni pe toate; și Ryobi a pus atâta putere într-o unitate care are aproximativ 43 cm înălțime și 53 cm lungime. La mărimile sale portabile se adaugă și cele două mânere care fac cărarea sa mult mai ușoară. Pe suprafețe plane, unitatea poate fi trasă pe roți cu un mâner ca de geamantan.

Panoul de control localizat în față conține componentele esențiale ale acestei unități: Pentru a furniza curentul generat, există două prize 120V AC. Pentru DC există o priză 12V. În plus, există trei display-uri LED; unul care indică generatorul în uz, altul care alertează în caz de suprasarcină, iar ultimul pentru a anunța dacă nivelul de ulei este scăzut. Panoul de control are și o priză pentru un kit paralel (neinclus) care îți permite să conectezi două generatoare RYi2200 pentru mai multă putere.

Apreciez ușurința cu care acest generator pornește. Nu trebuie să deschizi valve, să tragi de manete. Simplu, Ryobi RYi2200 are o manetă pentru oprire și pornire, iar cu câteva trageri de funie l-ai pornit. Prima oară se pornește mai greu, durează puțin ca combustibilul să ajungă unde trebuie, dar odată ce este distribuit în sistem, generatorul ar trebui să pornească din maxim șase trageri, chiar și la rece.

Aspecte pozitive și negative ale Ryobi 2200

Pro

  • Ușor de cărat
  • Construcție calitativă
  • Design unic
  • Ușor de înțeles și operat
  • Ușor de curățat

Contra

  • Număr limitat de prize
  • Pornirea durează
  • Necesită schimbări frecvente de ulei

Teme similare: